Як відмити біле дитяче взуття: з цим лайфхаком дозволяю сину ходити у світлому навіть калюжами — очищу все

Відмити біле взуття — більше не проблема! Дозвольте вашим малим бешкетникам стрибати калюжами, бігати у дворі, адже з цим лайфхаком ви точно відчистите все.

Біле дитяче взуття — це неповторна класика, що завжди в тренді. Але якщо ваші малюки вже зуміли знайти свої пригоди у бруді, не панікуйте! Ось шість ефективних кроків, які допоможуть вам відмити їхні кросівки і знову зробити їх білими та сяючими.

Спершу за допомогою м’якої щітки або сухої губки видаліть бруд та пил. Це допоможе уникнути подряпин під час подальшого чищення та не влаштовує калюжу болота у ванній. Жорсткі абразиви краще не брати.

Як швидко відмити біле взуття вдома: поради експертів

Змочіть ганчірку чи м’яку губку в рідкому милі та воді. Легкими рухами витирайте бруд та плями, оберігаючи матеріал взуття. Біле взуття дитяче і чутливе до подряпин. Уникайте грубих матеріалів та агресивних рухів, щоб уникнути пошкоджень.

Тепер час нашого лайфхаку. Змішайте оцет та соду у рівних пропорціях і натріть цією сумішшю взуття. Залишить на 30 хвилин та ретельно промийте водою. Ще одна порада: якщо на кросівках чи кедах є чорні смужки, їх можна видалити за допомогою стирачки. У пралку краще світле взуття, навіть спортивне, не кидати. Є вірогідність його зіпсувати.

Як швидко відмити біле взуття вдома: поради експертів

Після промивання, витирайте взуття в одному напрямку, це допоможе уникнути залишків від піни чи миючого засобу. Дуже гарно все промийте, аби не було мильних плям.

Після миття залиште кросівки сушитися при кімнатній температурі. Уникайте нагрівання білого взуття на сонці, оскільки це може спричинити жовтіння.

З цими кроками ви з легкістю приведете біле дитяче взуття до ідеального стану, готового до нових пригод та незабутніх моментів. Користуйтеся із впевненістю, цей лайфхак вас не підведе.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини