Дістала заморожені ягоди та зробила смачний сорбет: діти були у захваті від такого смаколика

Ягідний сорбет ідеально поєднує в собі освіжаючий смак та неймовірну простоту приготування. Цей десерт стане відмінним варіантом для будь-якого часу року, коли хочеться насолодитися фруктами.

Якщо ви шукаєте легкий і освіжаючий спосіб використання цього врожаю, не залишайтеся осторонь. Дозвольте собі насолодитися ягідним сорбетом із заморожених ягід – справжньою розкішшю для рецепторів під час відпочинку.

Інгредієнти:

  • 3 чашки заморожених ягід (виберіть своє улюблене поєднання, наприклад, полуниця, малина, смородина)
  • 1/2 чашки цукру (можна використовувати інші солодкики, наприклад, мед або кленовий сироп)
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • 1/4 чайної ложки ванільного екстракту (опціонально)
  • 1/2 чашки води

Заморозка ягід

Перш за все, переконайтеся, що ваші ягоди добре заморожені. Це ключовий момент, оскільки заморожені ягоди нададуть сорбету потрібну консистенцію та освіжаючий характер.

Ягоди
Готуємо смачний ягідний із заморожених ягід: поради для початківців 

Підготовка ягід

Викладіть заморожені ягоди в блендер. Додайте цукор, лимонний сік, ванільний екстракт (якщо ви вибрали цей інгредієнт), і воду.

Збивання

Збивайте усе в блендері до отримання однорідної маси. Зупиніть блендер час від часу, щоб здійснити ложкою перемішування, і продовжуйте збивати до м’якого, кремового стану.

Подача

Готовий сорбет можна витримати у морозильнику ще пару годин, або ж насолоджуватися ним одразу. Подаємо у гарнірі зі свіжими ягодами або м’ятою.

Цей простий та вишуканий десерт додасть вам насолоди та відчуття свіжості у кожній ложці. Експериментуйте зі складом, вибираючи свої улюблені ягоди, та насолоджуйтеся чарівністю ягідного сорбету в будь-який час року.

Ягідний сорбет із заморожених ягід – це простий і смачний спосіб освіжити себе. Він не тільки додасть вам приємного відчуття прохолоди, але і наситить ваше тіло корисними вітамінами. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтеся смаком справжнього задоволення!

Популярне

Подібні новини