Магазинні засоби вже не допомагають: як зробити кондиціонер для білизни в домашніх умовах. Поради експертів

Під час прання кондиціонер для одягу не завжди виправдовує наші очікування. Саме тому досвідчені господині придумали, як зробити домашній кондиціонер, який коштує копійки.

Кондиціонер для білизни допомагає зменшити негативний вплив статичної електрики на вашу білизну, зокрема, на бавовняні та синтетичні тканини. Він є м’якеньким шаром на поверхні тканини, який зменшує тертя між волокнами та зменшує виникнення статичної електрики. Кондиціонер для білизни може додати свіжості вашим тканинам, зменшуючи запах від поту або інших неприємних запахів. Він також може зробити тканини м’якими і приємними на дотик.

Використання кондиціонера для білизни допомагає зберегти тканини м’якими та гнучкими, що може покращити їхню тривалість і запобігти зносу. Кондиціонер для білизни може допомогти зберегти колір вашої білизни, зменшуючи зблідніння та зморшки під час прання та сушіння.

Якими домашніми засобами можна замінити кондиціонер для білизни, який купують у магазині
Якими домашніми засобами можна замінити кондиціонер для білизни, який купують у магазині

Рецепт домашнього кондиціонеру для прання

  • 1 склянка звичайного білого оцту;
  • 1 склянка води;
  • 15-20 крапель улюбленої ефірної олії (опціонально для аромату з запахом шоколаду або будь-яким іншим).

Нагрійте воду до теплої температури, але не до кипіння. Додайте білий оцет у теплу воду та добре змішайте, щоб розчинити. Якщо бажаєте, додайте улюблену ефірну олію для аромату. Добре змішайте. Перелийте розчин у пляшку зі спреєм або іншу пляшку зі штопором.

Перед використанням струсіть пляшку, а потім рівномірно розпиліть кондиціонер на вологу або суху білизну під час прання. Насолоджуйтесь м’якістю та свіжістю вашої білизни! Цей кондиціонер для білизни допоможе зробити вашу білизну м’якшою, свіжішою та приємнішою на дотик. А оцет також допоможе зменшити статичну електрику та забезпечити збереження яскравості кольорів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини