Просто змішала 2 копійчані інгредієнта і неприємний запах з раковини зник: шкода, що не знала раніше

Багато господинь стикаються з такою проблемою, як засмічення раковини, яке викликає з неї неприємний запах. Та впоратися з ним просто, використовуючи підручні засоби.

Для того, щоб позбутися смороду з раковини, можна використати спеціалізований засіб з магазину. Втім, є й інший вихід, а саме приготування спецрозчину з підручних інгредієнтів, які точно є на вашій кухні. Жодної “хімії”, все натуральне та екологічне.

Як позбутися неприємного запаху з раковини?

Отже, щоб забути про “амбре” можна скористатися народними методами, які перевірені не одним поколінням.

Перший метод передбачає використання лимонного соку. Необхідно вичавити половину склянку цитрусового та змішати його з чотирма літрами теплої води. Отриману суміш потрібно вилити у каналізаційний отвір раковини. Вже зовсім скоро двио-засіб подіє і неприємний запах з раковини зникне без зайвих зусиль.

Як позбутися запаху з раковини
Як позбутися запаху з раковини

Лимон не лише впорається з неприємним запахом, а й впорається з невеликим засміченням. Для цього рекомендуємо вичавити сік фрукту і не розбавляючи вилити його до зливу. Після цього потрібно зачекати протягом тридцяти хвилин. Далі відкривайте гарячу воду та хай зливається близько хвилини.

Тож простий та незаморочливий спосіб може одразу впоратися з двома проблемами – неприємним запахом з раковини та засміченням труб.

Якщо лимону вдома немає, то можна скористатися іншим методом. Для цього в каналізаційний отвір потрібно насипати соду, а після цього залити туди ж столовий оцет. Залишаємо на деякий час для того, щоб компоненти зреагували. Далі промиваємо цівкою гарячої води.

Ця комбінація допоможе розщепити і видалити бактерії, які викликають неприємний запах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини