Зайшла до сусідки за сіллю і побачила найгірші помилки в оформленні кухні: як в колхозі з минулого століття

Під час ремонту кухні всі домашні, звісно, хочуть, щоб вона була стильною, функціональною та красивою. Однак деякі рішення "вбивають" всю красу.

Сьогодні ми розбираємося в найневдаліших рішеннях для кухні.

Плямисті стільниці

Раніше вони були популярними, але вже після встановлення їх завжди хотілося ретельно відмити. Навіть якщо ви купите фасади преміальної якості – кухня всеодно буде мати вигляд, ніби з початку 2000-х років.

Плямисті стільниці
Плямисті стільниці

Круглі мийки з нержавіючої сталі

Вони абсолютно не гармоніюють з інтер”єром, і виглядають на стільниці ніби латка. Також мийки мають малий радіус, що обмежує їхню місткість. Тож краще надавати перевагу прямокутним мийкам. Це не лише зручно, а дуже стильно та сучасно.

Стикування стільниці та кухонного фартуха за допомогою алюмінієвих планок

Завданням стиків було приховати нерівності ремонту та закрити відкритий спил стільниці від попадання вологи та сколів. Однак насправді це не надто рятує від вологи. Тому краще використовуйте євро-запили та спеціальні клейові з’єднання для стикування всіх елементів стільниці без використання алюмінієвих планок.

Напуск стільниці

Коли всі ці елементи присутні на мінімалістичній кухні, естетика та функціональність страждають.

Не продуманий конструктив антресолі

Не продуманий конструктив антресолей
Не продуманий конструктив антресолі

Мода на кухні до стелі призвела до існування великої кількості жахливих конструкцій кухонних гарнітурів. Антресольні ручки – це табу, адже ніби перетворюють кухню на валізку.

Використання вітрин, схожих на бабусині серванти

Забудьте про вітрини з прозорим склом, алімінієвою рамкою та дивним деревом. Правильна має алюмінієву рамку, прозоре скло, акцентне дерево та ефектне вертикальне підсвічування.

Дивні поєднання кольорів та яскравий фартук

Такі рішення виглядають несучасно і створюють вигляд несмаку та дешевизни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини