Секретний метод очищення вікон та дзеркал від забруднень без розводів: просто приготуйте цей засіб

Щоб уникнути розводів під час миття вікон та дзеркал, рекомендується використовувати чисті матеріали та високоякісні мийні засоби та забезпечити повністю просушування поверхні після миття.

Розводи на вікнах та дзеркалах можуть залишатися після миття з кількох причин. Якщо використовується недостатня кількість води або мийного засобу, це може призвести до того, що забруднення не розчиниться на поверхні і залишиться розводами після висихання. Газети або серветки, які містять пил, бруд або рештки від інших мийних засобів, можуть залишати розводи на вікнах та дзеркалах. Рекомендується використовувати чисті, безпушкові матеріали.

Деякі мийні засоби можуть залишати залишки або плівку на поверхні, що призводить до утворення розводів. Неправильна техніка протирання, така як залишання розчину або бруду на поверхні під час протирання, також може призвести до утворення розводів. Якщо поверхня не просушується повністю після миття, на ній можуть утворитися розводи або блискучі плями під час висихання. Редакція сайту Добрі новини підготувала рецепт простого засобу, який точно допоможе.

  • Білий оцет;
  • Вода;
  • Розпилювач;
  • Газети або мікрофіброві серветки;
  • Резервуар для змішування розчину.
Як правильно мити вікна, щоб не залишалось розводів
Як правильно мити вікна, щоб не залишалось розводів

Змішайте однакові частки білого оцту та води у резервуарі. Наприклад, одну частку оцту на одну частку води. Можна використовувати і чистий оцет без розведення, якщо забруднення дуже великі. Розпиліть розчин на поверхню вікна або дзеркала. Необхідна лише невелика кількість розчину, достатньо, щоб волога поверхня. Протріть поверхню вікна або дзеркала газетою або мікрофібровою серветкою. Рухайтесь по всій поверхні круговими або горизонтальними рухами.

Якщо залишилися які-небудь сліди або розводи, повторно нанесіть трохи розчину та протріть їх. Якщо на поверхні залишаються залишки вологи або блискучі плями, протріть їх сухою чистою стороною газети або мікрофібровою серветкою. Цей метод дозволяє ефективно видаляти забруднення та залишки без залишення розводів на вікнах та дзеркалах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини