Посадіть ці невибагливі однорічні квіти і всі сусідки будуть заздрити вашій ділянці: цвітуть, як в Голландії

Якщо ви плануєте висадити однорічні квіти, то радимо ознайомитися з тими видами, які не потребуватимуть багато вашого часу та сил.

Сьогодні ми розповімо про 5 видів однорічних квітів, які прикрасять вашу ділянку.

Однорічні рослини мають цілу низку переваг перед багаторічними.

По-перше, якщо ви тільки почали розводити квіти на своїй садовій ділянці, то однорічники порадують вас красивими квітами вже в рік посадки. Також на відміну від багаторічників однорічні квіти можна садити кожен рік змінюючи місце та композицію.

Айстра

Розсаду висаджують у другій половині травня, коли мине загроза заморозків. Насіння можна садити, як під зиму (в жовтні-листопаді), так і навесні у квітні-травні.

Особливого догляду айстра не вимагає. Поливайте її кілька разів на тиждень.

Айстра
Айстра

Петунья

Ці квіти у відкритий грунт висаджують розсадою в травні у сонячному та бажано безвітряному місці. Заморочитися з нею на стадії розсади, звичайно, доведеться, але воно того варте.

Якщо ви будете регулярно видаляти зів’ялі суцвіття і поливати рослину в міру просихання ґрунту, то петунія порадує вас великою кількістю приголомшливих квітів.

Цинія

Це приголомшливої ​​краси квіти, які зовсім невибагливі і будуть прикрашати вашу ділянку.

Висаджувати цинії можна, відразу у відкритий грунт або розсадним способом у другій половині травня, бажано в сонячному місці.

Чорнобривці

Ці квіти чудово виглядають на клумбі, також з них можна зробити живий бордюр. Добре висаджувати чорнобривці на овочевих грядках – їх аромат не переносять садові шкідники.

Чорнобривці
Чорнобривці

Лаватера

Ця квітка сімейства мальвових розростається великими високими кущами і радує око великою кількістю крупних квіток. Висаджувати лаватеру можна відразу у відкритий грунт або насінням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини