Розчиняю всього дві штучки на літр води для поливу і навіть чахлі квіти починають оживати: диво-добриво

Догляд за домашніми рослинами неможливий без підживлення. Та повірте, що все необхідне для пишного цвітіння квітів точно є у вас вдома.

Якщо ваші домашні рослини почали “чахнути”, то можливо їм просто не вистачає підживлення. Можна скористатися купованими засобами, та народні – такі ж ефективні, коштуючи при цьому копійки.

Так, можна підживити рослини за допомогою меду. Для цього 1 столову ложку продукту потрібно розчинити в літрі теплої води. Полив проводять під корінь. Таке добриво сприятиме пишному цвітінню квітів, а також зробить їх більш здоровим.

Наступним помічником в догляді за рослинами є сік алое, який виступає в якості природнього стимулятора росту. Для підживлення необхідно розчинити чайну ложку соку алое в 1,5 теплої чисто води.

Додайте у воду ці прості інгредієнти, і кімнатні квіти швидко оживуть
Додайте у воду ці прості інгредієнти, і кімнатні квіти швидко оживуть

Наступний народний метод – зола, яка стане в нагоді любителям рослин. Використання золи збагатить грунт необхідними вітамінами, що неодмінно відобразиться на стані рослин. В горщик кладуть в середньому 1-3 чайні ложки золи.

Якщо у вас в аптечці є аспірин, то він також стане в нагоді. Розчиніть одну таблетку в літрі теплої води та полийте горщики з квітами. Це не лише вбереже рослини від розвитку захворювань, а й позитивно вплине на листову частину квітів.

Щоб квіті не хворіли і пишно цвіли також можна підживити їх рициновою олією. Для цього в літрі води треба розмішати чайну ложку рицинової олії. Отриманим розвином полийте квіти.

І остання порада – кісточки цитрусових. Настій з них подарує квітам яскравість та здоровий вигляд. Просто візьміть жменьку кісточок та залийте їх водою. Хай вони постоять протягом доби. Після цього диво-засіб готовий. Плив проводьте під корінь.

Популярне

Подібні новини