Моя редиска виростає розміром з яйце: просто кладу в лунку з розсадою цей простий інгредієнт. Не добрива

Редиска - найперший овоч на наших городах. Він невибагливий і дозріває дуже швидко – деякі сорти дають урожай вже за 20 днів.

Щоб редис виріс великим і соковитим за культурою потрібно правильно доглядати, в тому числі своєчасно вносячи необхідні підживлення.

Висаджують овоч рядами в борозенки. Глибина грядки має бути 2-3 см. Відстань між рядами витримують близько 15 сантиметрів. Борозенки щедро проливають чистою водою, а після того, як вода ввібралася, розкладають насіння.

Вирощування редиски на грядках може бути успішним тільки за наявності добре удобреним грунту, з якого рослини зможуть отримати всі необхідні елементи живлення.

Для цього необхідно підживлення азотними, фосфорними і особливо калійними добривами.

Та не обов”язково купувати добриво в спеціалізованому магазині, адже можна скористатися таким простим в доступним засобом, як дріжджі.

Просто покладіть це в лунку з редискою, і врожай попре мішками
Просто покладіть це в лунку з редискою, і врожай попре мішками

Щоб приготувати дріжджовий розчин потрібно залити 100 грам сухого порошку 10 літрами води.

Гарненько все змішати та залишити на ніч.

Після цього отриманим добривом потрібно полити між рядом висіву культури.

Оброблений в такий спосіб редис буде солодкий, крупний. Він почне рости швидше, ніж зазвичай. Щоб культура могла порадувати вас багатим врожаєм підгодовувати її слід і під корінь і по листу.

Городники, які бажають, щоб редис мав максимально насичений смак і аромат можуть застосовувати добрива, що містять сірку.

Цей мікроелемент входить до складу гірчичної олії. Саме він робить редиску гострою. В якості підживлення варто використовувати сірнокислий аммоні 26%. 100 г засобу вносять до посіву.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини