З усіх сортів томатів обираю тільки цей: швидко дає врожай, не підв’язую та не прополюю — родить сам собою

Гарний врожай — запорука вдало обраного сорту. Редакція сайту "Добрі новини" хоче розповісти про цікавий різновид томатів, який називається "Санька".

Хочете вирощувати смачні томати, але не хочете надто сильно морочитися з підживленням, підв’язуванням та всім іншим? Тоді сорт “Санька” — саме те, що вам потрібно! Це різновид, який добре росте майже скрізь у нашій країні. Ви можете посадити їх у своєму саду чи городі без особливих зусиль.

Опис сорту

Експерти назвали добриво для помідорів, яке не приносить користі та робить врожай гіршим і несмачним
Експерти назвали універсальний сорт томатів, який потребує мінімум догляду

Кущі — не великі, і в цьому їхній плюс, адже вони не потребують підв’язування. На одній рослині може вирости 4-5 томатів. По 15 кіло можна зібрати з одного квадратного метра. Плоди виростають крупні по 90-150 грамів. Вони швидко дозрівають, навіть якщо літо коротке і холодне. Це означає, що ви можете зібрати багато томатів і насолоджуватися ними вже влітку.

Догляд за “Санькою” досить простий. Ви просто поливаєте їх, розпушуєте ґрунт і боретеся з бур’янами. Ви можете додати добрива, якщо хочете, але це не обов’язково. Багато садівників вважають різновид найбільш зручним для вирощування новачками.

Ці томати стійкі до багатьох хвороб і шкідників, тому вам не доведеться турбуватися про їхнє здоров’я. Фітофтороз взагалі не страшний цим рослинам. Слимаки також не проявляють великої цікавості до цих помідорів.

Експерти назвали універсальний сорт томатів, який потребує мінімум догляду

А щодо смаку, то вони просто чудові!

“Санька” має яскраво-червоні томати зі соковитим м’якушем. Ви можете вживати їх свіжими, консервувати або готувати різноманітні страви. А щільна шкірка — велика перевага, якщо ви будете перевозити врожай на велику відстань.

Отже, якщо ви шукаєте простий у вирощуванні сорт томатів, який принесе вам великий урожай і смачний смак, обирайте “Саньку” — і ви не пошкодуєте!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини