Зібрала 38 кг 513 г огірків з одного куща: вже прикупила це насіння із запасом. Найврожайніший сорт огірків

Огірки — найбажаніша городина на нашому столі. Який сорт обрати, щоб тішитися врожаєм все літо і мати гарні запаси ще й на зиму? Розповідаємо про оптимальний варіант.

Огірки завжди були одними із найулюбленіших гостей на наших столах. Свіжі, соковиті, ідеально пасують до салатів або просто у якості смачної закуски. Але якщо ви шукаєте сорт, який приносить дійсно вражаючі врожаї, тоді “Дворянський F1” — ваш вибір! Цей гібридний різновид, здатний здивувати навіть досвідчених городників своєю продуктивністю та стійкістю до хвороб.

Що робить “Дворянський F1” таким особливим? Давайте розберемося!

Чому поганий врожай огірків
Експерти назвали найврожайніший сорт огірків: десятки кіло з одного куща

Найголовніше, що привертає увагу до цього сорту — це неймовірна врожайність. З одного куща ви можете отримати майже 40 кілограмів огірків! Так, ви не помилилися: саме стільки! І це лише початок. Урожайність сорту може становити 12-14 кілограмів з квадратного метра, що робить його ідеальним вибором для тих, хто прагне отримувати багатий урожай навіть на невеликій площі. Плоди виходять довжиною до від 11 до 13 сантиметрів, а їхня вага — 110-120 грамів.

Ще одна з головних переваг — це його висока стійкість до хвороб. Сорт має надійний захист від таких поширених захворювань, як бактеріоз, оливкова плямистість, антракноз, аскохітоз та інші. Це означає, що ви можете бути впевнені у врожаї, навіть якщо умови вирощування не є ідеальними.

Досвідчені дачники розповіли, чому виростає поганий врожай огірків у відкритому ґрунті – причини
Експерти назвали найврожайніший сорт огірків: десятки кіло з одного куща

Є також можливість вирощування як у теплиці, так і відкритому ґрунті. Це робить цей огірок ідеальним вибором для городників з будь-якими умовами вирощування. Крім того, рослина має середню висоту і помірну гіллястість, що полегшує догляд за нею.

А якими красивими виходять плоди!

Огірки сорту “Дворянський F1” мають коротку циліндричну форму з дрібними горбками та білими шипами. Вони мають світло-зелений колір. Соковиті, хрусткі овочі стануть чудовим доповненням будь-якого столу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини