1 ложка під будь-яку розсаду і вона росте дуже товста, низька і коренаста: 5 перевірених підживлень

Щоб розсада не витягувалась і росла кремезною та здоровою її потрібно підживлювати. Сьогодні ми розповімо про декілька ефективних та простих народних способа.

Спосіб 1

Це добриво захищає ґрунт від шкідників та дає сили рослинам для здорового росту. Урожай буде великим та без хвороб.

Подрібнюємо шкаралупу 4 яєць. Додаємо ложку запашного перцю. Додаємо літр води. Збиваємо все разом у блендері. Далі треба процідити і розбавити в 2 літрах води. Поливати під корінь 1 раз на 25-30 днів.

Спосіб 2

Беремо 1 ложку соди. Вона захищає ґрунт від шкідників та дає сили рослинам для зростання.

Додаємо сік 1/2 лимона. Урожай буде великим та без хвороб. Вода кімнатної температури – 1 літр. Після цього розбавити в 2 літрах води і разом отримуємо 3 літри підживлення. Поливати треба під корінь 1 раз на 25-30 днів.

5 перевірених підживлень
5 перевірених підживлень

Спосіб 3

Беремо марганцівку на кінчику ножа. Додаємо воду кімнатної температури 500мл. Це добриво захищає ґрунт від шкідників та розсаду від хвороб. Добаємо риб’ячий жир – 2 таблетки. Вітамінна бомба для рослин. Додаємо 1 літр води і разом отримуємо 2 літри підживлення. Збиваємо у блендері. Урожай буде величезним. Поливати прямо під корінь 1 раз на 30 днів.

Спосіб 4

1 чайна ложечка під будь-яку розсаду і вона кремезна! Беремо 3 ложки червоної квасолі, додаємо ложку крохмалю.  Ц суміш захищає ґрунт від шкідників та розсаду від хвороб. Додаємо літр води. Збиваємо у блендері. Після цього треба процідити і розбавити в 2 літрах води. Поливати прямо під корінь 1 раз на 30 днів.

Спосіб 5

1 чайна ложечка під будь-яку розсаду і вона росте дуже товста, низенька та кремезна. Беремо ложку крохмалю. Додаємо 2-3 ложки кунжуту. Перебиваємо до однорідності. Додаємо літр води. Настоюємо 2 години. Розбавляємо в двох літрах води і проціджуємо. Добриво готове. Розсада буде врожайною та сильною. Поливати прямо під корінь 1 раз на 30 днів.

Популярне

Подібні новини