Вже 50 років висаджую тільки цей сорт помідорів: томати наростають тоннами і ніколи не хворіють. Щиро раджу

Помідори - справжні фаворити на городах дачників. Їх доволі просто вирощувати, щоб потім насолоджуватись смачними овочами. Та деякі сорти томатів мають неймовірну плодючість. Про них і поговоримо.

Якщо ви вирощуєте томати в теплиці, то можете зібрати ранній урожай томатів, причому як для себе, так і на продаж, коли ціна томатів ще дуже висока.

У цьому випадку вам знадобляться скоростиглі сорти, і сьогодні ми розповімо про найкращі з них, які перевірені та дадуть шикарний урожай.

Перший сорт називається “Мрія городника”.

Це великі, круглі червоні плоди, які мають вагу до 180 г. Стебло у рослини виростає до 70 сантиметрів, тому її потрібно підв’язувати і пасинкувати, щоб зібрати максимальний урожай. З одного куща можна зібрати до семи кілограмів томатів, причому плоди відмінно підійдуть і салат, і для консервації!

Другий сорт – “Парниковий скоростиглий F1”.

Це ранній гібрид, який дає перші плоди вже за 80 днів після висадки. Кущ виростає до 70 см, а плоди до 200 грамів. Вони відмінно підходять для консервування, а в салатах віддаватимуть легким смаком перчинки. Дивовижний сорт!

Цей сорт помідорів дає найбагатший врожай
Цей сорт помідорів дає найбагатший врожай

І третій томат, який ми обов’язково рекомендуємо висадити – це Суперстар. Стебло в таких помідорів росте дуже високим, до півтора метра, тому їх обов’язково треба підв’язувати та пасинкувати. Отже, і плоди будуть досить великими – до 250 грамів кожен, з м’ясистою м’якоттю та червоного кольору. І до салатів підійде, і на продаж просто розлетиться!

Ви можете висадити як якийсь один з цих сортів томатів, так і всі три, щоб спробувати і переконатись, що наші поради дійсно на вагу золота. Не забувайте підживлювати і поливати ваші городні культури і тоді щедрий врожай буде вам гарантовано!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини