Всього 2 краплі цього копійчаного засобу і огірків наростає тонна: закрутки роблю і собі, і сусідам

Як і будь-яка городня культура, огірки обожнюють підживлення. Як, чим і коли удобрювати - читайте в нашому матеріалі і тоді на городі вас чекатиме багатий врожай.

Щоб виростити смачні, хрумкі та здорові огірочки треба правильно підбирати добрива.

І сьогодні ми розповімо про те, як правильно використовувати марганцівку для підживлення і наскільки фантастичний ефект вона може дати огіркам.

Це добриво прискорить розвиток огірків, захистить їх від різних хвороб, а плоди стануть солодкими, великими і хрумким.

Таке підживлення відновить дефіцит мікроелементів, захистить рослину від інфекцій, допоможе впоратися з паразитами, а також простимулює плодоношення огірків в будь-яких умовах. Для внесення під рослини можна поєднувати марганцівку з пташиним послідом та гноєм, але краще всього використовувати її з трав’яним настоєм.

Як правильно підживити огірки: корисна порада
Як правильно підживити огірки: корисна порада

Важливо розуміти, що в роботі з марганцівкою треба дотримуватися правильного дозування. Огірки обприскуємо розчином, який готується так: в 10 літрів води додаємо 3 г марганцівки. Проводимо процедуру тричі з проміжками в 3-4 дні. Змішані інгредієнти просто заливаємо в пульверизатор і обробляємо огірки по листку.

Кореневе підживлення теж робити можна і потрібно. Відступіть від стебла не менше десяти сантиметрів, викопайте невелику лунку і вносьте туди аналогічний розчин у кількості пів літра під кожну рослину.

Безпосередньо під стебло лити не можна, інакше коренева система рослини може отримати опік. До того ж властивості марганцівки ще й трав’яне добриво дадуть масу корисних речовин і огірки будуть ящиками наростати щоденно. Тож неодмінно скористайтеся нашими порадами, щоб отримати щедрий врожай огірків. Удачі!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини