Дайте 1 ложку цього засобу на відро води та земля буде, як нова: рослини попруть зі скаженою швидкістю

Ефективна підготовка ґрунту перед посадкою допомагає забезпечити високу врожайність та здоровий розвиток культур. Сьогодні ви дізнаєтесь, як це зробити.

Якщо вам потрібно підготувати землю на своїй ділянці для врожаю всіх рослин і культур, рекомендуємо скористатися фітоспорином. Цей біопрепарат зроблений на базі сінної палички – це мікроорганізм при попаданні в ґрунт знищує спори шкідливих грибків, є абсолютно безпечним для рослин та людини, та захищає рослини від багатьох патологій у майбутньому.

Землю зазвичай обробляють перед посівом насіння, перед висаджуванням розсади або вже після збирання врожаю восени. А ще краще, якщо робити це двічі на рік – і навесні, і восени. Купити фітоспорин можна у вигляді пасти та порошку, але якщо з розведенням пасти доведеться довго возитися, то порошок розвести набагато простіше, тому його ми й порекомендуємо.

Як підготувати грунт перед посадкою: простий спосіб
Як підготувати грунт перед посадкою: простий спосіб

Для розведення засобу необхідно за час до поливу грядки розвести одну чайну ложку порошку  в половині склянки теплої води, щоб активізувати сінну паличку.

Після цього готуємо відро з чистою відстояною водою кімнатної температури і виливаємо туди активований розчин з фітоспорином. Ретельно вимішуємо весь вміст відра, після чого виливаємо в лійку з насадкою душем і поливаємо весь ґрунт на ділянці, де планується аграрна діяльність.

Усього один такий полив перед початком посіву чи висадки допоможе знезаразити ґрунт та створити сприятливе середовище для всіх ваших городніх культур та рослин. Саме тому підготовка ґрунту перед посадкою насіння є ключовим етапом у сільському господарстві, оскільки вона сприяє оптимальному розвитку рослин. Готовність ґрунту впливає на доступність поживних речовин для рослин, їх кореневу систему та здатність зберігати вологу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини