Даю цю “народну” білу підкормку розсаді, щоб збільшити врожай втричі: все пре, як на дріжджах

Сьогодні ми розповімо про просте підживлення, від якого розсада зростатиме, як на дріжджах, тому що вона фактично й зростатиме на дріжджах!

Простий і копійчаний дріжджовий розчин допоможе виростити потужну розсаду, яка дасть вдвічі більше врожаю, ніж кволенькі кущі. Звичайні дріжджі – це універсальний натуральний стимулятор росту для різних рослин.

Відмінно на це підживлення відгукуються молоді томати та огірки, пасльонові та хрестоцвіті культури. Якщо поливати розсаду дріжджовим розчином, вона буде дуже потужною, стебло виросте товстим, здоровим, а листочки м’ясистими.

Через те, що до кореневої системи рослини разом з дріжджовим розчином надходить багато корисних мікроорганізмів, що вступають у реакцію з хімічними компонентами грунту, коріння насичується киснем і коренева система починає стрімко розвиватися, формуючи здорові відростки.

Чим підживити розсаду для багатого врожаю: бюджетне добриво
Чим підживити розсаду для багатого врожаю: бюджетне добриво

Приготувати дріжджовий розчин для розсади дуже легко. Класична пропорція – один кілограм свіжих дріжджів на п’ять літрів води. Пропорційно можна змінювати об’єм розчину в залежність від своїх потреб. Вода для розчину повинна мати кімнатну температуру, щоб мікроорганізми зі складу дріжджів якнайшвидше активізувалися і приступили до своїх обов’язків у ґрунті – до вироблення поживних елементів.

Перед застосуванням розчин треба настояти протягом 24 години, після чого розвести з чистою водою у пропорції 1 до 20 і поливати рослини. Результат від цього добрива буде помітним вже через кілька днів – листочки будуть блищати, і зростання розсади активізується!

Використання дріжджів сприяє підвищенню аеробної активності ґрунтових мікроорганізмів, що сприяє покращенню структури ґрунту та збільшенню його родючості.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини