Ніколи не викидаю лушпиння цибулі, а підживлюю ним розсаду: карколомний врожай “на всі 100” забезпечений

Багато дачників пересаджують розсаду та кімнатні квіти в покупні ґрунтосуміші, незважаючи на те, що вони дуже швидко втрачають свої корисні властивості.

Змінити ситуацію можуть прості натуральні компоненти,, які покращують характеристики землі, що живлять розсаду і квіти. Знадобиться вам для цього тільки лушпиння цибулі.

У його складі маса вітамінів групи В, вітаміну Е та РР, які відповідають за розвиток рослин, їх стрімке зростання та правильне формування. Крім того, лушпиння цибулі допоможе знищити патогенні бактерії та шкідники, які докучають вашим посадкам, знезаразить ґрунт, щоб розсада не захворіла на чорну ніжку або різного роду гнилі.

Лушпиння цибулі майже зі 100% ймовірністю попереджає всі ці проблеми, якщо використати його грамотно.

А потрібно всього лише зібрати лушпиння цибулі, розім’яти його руками і перемішати з ґрунтом в пропорції одна частина лушпиння до двох частин ґрунту. На цьому процедура закінчується. Лушпиння буде поступово перегнивати у складі ґрунту, при цьому передаючи рослині через землю корисні мікроелементи та речовини.

Народний метод для потужного розвитку розсади
Народний метод для потужного розвитку розсади

Воно дасть розсаді потрібну кількість азоту для швидкого зростання. Більше ніяких підгодівель вносити в горщик із розсадою або домашніми квітами не потрібно. Все необхідне для рослини та її стрімкого зростання лушпиння зробить. Якщо ж, для вас проблемно зробити таку ґрунтосуміш з лушпинням, хоча б поливайте розсаду розчином з жмені цибулиння і літра теплої води, який настоювати треба протягом півгодини та процідили.

Розчин містить аналогічні мікроелементи, та при регулярному внесенні буде не менш корисним! Обов’язково скористайтеся нашими порадами та рекомендаціями, щоб отримали багатий врожай зі свого городу!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини