Зробила “останню вечерю” для мурах і попелиці та позбулася шкідників з городу назавжди: елементарно, Ватсон

Щоб позбутися мурах на своїй ділянці, щоб вони не розносили по деревах та чагарниках попелицю, є безліч способів. Одні менш ефективні, інші більш, одні - дешеві, інші - дорогі.

Сьогодні ми розповімо вам про перевірений копійчаний народний спосіб, який дозволить вивести всіх комах із вашої ділянки.

Йдеться про шкірку банана, яка буде приманкою для комах, та борної кислоти – яка буде справжньою отрутою для шкідників. Щоб спосіб спрацював, потрібно правильно приготувати шкірку, замочити її в розчині, і розкласти «пастки-приманки» по всьому городу, щоб мурахи самі знаходили отруту, їли її і тягли в мурашник.

Нам потрібно кілька бананових шкурок, бажано перестиглих. Їх потрібно розрізати не шматочки середнього розміру, і опустити в розчин з борною кислотою на добу. Розчин робиться просто: змішуємо один літр теплою води з пакетиком борної кислоти – у пакетику міститься 10 г речовини.

У цій рідині ми замочуємо бананову шкірку, поки вона повністю не просочиться, і розкладаємо поруч із мурашником і по мурашиних стежках. Також можна покласти поруч із плодовими деревами, на яких розташувалася попелиця.

Як позбутися попелиць та мурах: простий спосіб
Як позбутися попелиць та мурах: простий спосіб

Миттєвого ефекту не буде, але за 1-2 тижні з вашого городу підуть абсолютно всі мурахи. Частина їх загине, зокрема і матка, яку годуватимуть отрутою її ж піддані, а інші без матки розбредуться у пошуках кращого життя на сусідські ділянки. А залишки шкірки та борної кислоти на ґрунті можуть послужити добривом у майбутньому.

Окрім того, дотримуйтесь таких порад:

  • Висаджуйте рослини для відлякування комах;
  • Обв’язуйте листям і стеблами цих трав свої дерева та чагарники на ділянці;
  • Використовуйте борошно, соду і корицю, а також часникові відвари для відлякування комах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини