Пригощаю грандіозним врожаєм кабачків сусідів, доводячи їх до нервового зриву: бо не знають, що за підкормка

Ваші кабачки можуть більше! Варто їх лише підживити правильним добривом. Розповідаємо по справжню диво-підживу для вашої дачі, яка розбурхає пишний врожай.

У світі сільського господарства існує безліч таємниць, які допомагають нам максимально використовувати природний потенціал рослин. Серед цих секретів — використання натуральних добрив, які дарують нам багаті врожаї та здорові, смачні овочі. Сьогодні ми розкриємо рецепт найефективнішого добрива для кабачків.

Секрет успішного вирощування гарбузових полягає в правильному підживленні. І найкраще тут будуть діяти не дорогі покупні засоби, а звичайний пташиний послід.

Експерти розповіли про те, з ким не варто садити поруч із кабачками у відкритому ґрунті
Городник поділився рецептом найефективнішого добрива для кабачків

Так, як ця підкормка водорозчинна, але дуже концентрована, вам знадобиться 10 літрів води, 500 грамів свіжого гною (або 300 грамів сушеного)

Занурте ваші дари природи у рідині у великому контейнері. Нехай ця суміш “погуляє” протягом двох днів, якщо ви використовуєте свіжий послід, або трьох днів, якщо обрали сухий. Це дозволить речовинам правильно розчинитися та стати ще потужнішими.

Не забувайте регулярно перемішувати вашу суміш, надаючи їй можливість насититися киснем для кращого процесу бродіння та виділення корисних компонентів.

Які сусіди не підходять для кабачків
Городник поділився рецептом найефективнішого добрива для кабачків

Після відведеного часу, ваше добриво готове до застосування. Під час поливу кабачків використовуйте 5-5,5 літра цього магічного розчину на кожний метр квадратний землі.

Вже зовсім скоро ви помітите різницю у здоров’ї, смаку та обсягу вашого врожаю, коли ви дозволяєте природній мудрості керувати вашим садом.

Зауважте, що таку підкормку потрібно вносити лише після поливу і невеликими порціями. Буквально 1 склянка розчину під 1 кущ. Робити це необхідно тільки у похмурий прохолодний день.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини