Дайте це “сипуче золото” ягодам і готуйте відра для збору врожаю: побачила таке “на полуниці” в Польщі

Бажаєте отримати гарний щедрий врожай ягідних культур на городі? Розповідаємо, чим підживити ваші кущики, аби вони родили по-максимуму і тішили вас солодкими плодами.

У світі садівництва існує чарівна таємниця, яка перетворює звичайні ділянки у величні оази смаку та краси. Цей секрет – в правильному догляді та підживленні рослин. А якщо йдеться про полуницю, то вона може дати неймовірно щедрий врожай, якщо ви вміло застосуєте особливий рецепт, який ми розкриємо в цій статті.

Магія підкормки: секрет успішного вирощування полуниці

Городники назвали найкраще підживлення для полуниці
Ця підкормка — просто золото: городник розповів, чим підживити ягоду

Секрет успіху полягає в правильному збалансуванні поживних речовин, калію, фосфору, азоту, які сприяють здоровому росту та плодоношенню. Для цього вам знадобляться звичайні інгредієнти, які з легкістю можна знайти у будь-якому садовому магазині або навіть у вашій кухні.

Цей таємний розчин для підживлення

  • 10 літрів води
  • 2 грами марганцівки
  • 2 грами борної кислоти
  • 1 літр попелу

У великому відрі або бочці змішайте 10 літрів води з 2 грамами марганцівки та 2 г. борної кислоти. Ретельно перемішайте, доки порошок повністю не розчиниться.
Потім додайте 1 літр попелу і знову перемішайте добриво.

Тепер ваша підкормка готова до використання!

Чим підживити полуницю для врожаю: простий спосіб
Ця підкормка — просто золото: городник розповів, чим підживити ягоду

Досвідчені садівники додатково використовують спеціальний хлібний еліксир для надання полуниці додаткової енергії та живлення після добриво з марганцівки та борної кислоти.

Вам знадобиться всього лише старий хліб і тепла вода у кількості 1 літру. Замочіть старі сухарі та залиште протягом тижня. Після того, як булка просочиться водою, процідіть отриманий настій і розведіть у воді у співвідношенні 1:10.

Готово! Ваш хлібний еліксир можна використовувати для грядок. Вносіть розчин строго під корінь.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини