Помийте вікна в цей день перед Великоднем, щоб в кишені гроші водилися: прикмети, які реально працюють

Трохи більше тижня лишилося до найголовнішого весняного свята всіх православних християн — Великодня. Коли слід проводити ж прибирання, щоб залучити добробут?

Вікна нашого будинку – це не лише шлях до зовнішнього світу, але й відображення нашого внутрішнього світу. Історично деякі дії вважалися особливими в певні дні року. Наприклад, прибирання перед Великоднем може приносити не тільки чистоту у просторі, але й розвивати позитивну енергію вдома. Ця традиція має давні коріння й до цього дня зберігає свою популярність.

Коли правильно мити вікна перед Великоднем
Коли правильно мити вікна перед Великоднем

Четвер перед Воскресінням Христовим у багатьох культурах має особливе значення. Вважається, що саме в цей день прибирання має сакральну силу. Відомо, що вікна є порталами для енергії, яка входить у наш простір. Помивши їх, ми не лише забезпечуємо собі чистоту в будинку, але й відчиняємо шлях для добробуту. Цього року Чистий четвер припадає на 2 травня.

Прикмети, які реально працюють

Багато прикмет пов’язаних із чистотою в цей день. Вважається, що якщо вимити вікна, дзеркала й підлогу в четвер перед Великоднем, можна позбутися негативу, хвороб і безгрошів’я. Езотерики радять під час процесу подумки прощати своїх кривдників та проговорювати негатив, який стався з вами протягом року. Також на форумах можна зустріти пораду, щодо того, щоб додавати 3 краплі святої води до відра.

Як правильно мити вікно
Експерти назвали грошову дату, в яку слід мити вікна перед Великоднем

Щоб ваші вікна сяяли і залишалися чистими надовго, ось декілька порад:

  • Використовуйте правильні засоби
  • Використовуйте мікрофіброві серветки, вони забезпечать чисте миття вікон, не залишаючи ворсинок або розмазувань.
  • Яскраве сонце може призвести до швидкого висихання мийного засобу, що може залишити розводи. Оберіть для миття вікон похмуру, безвітряну погоду.
  • Завжди використовуйте стійку сходи або платформу, щоб уникнути травм.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини