“Жіноче щастя” не перестане цвісти, якщо поставите квітку в це місце: найкраще розташування за фен-шуєм

Квітка спатифілум або, як ще її називають, "жіноче щастя", дуже вибаглива і порадує гарними білосніжними квітами лише тоді, коли знайдете їй правильне місце для проживання.

Згідно з принципами фен-шуй, розташування рослин впливає на енергію приміщення та долю його мешканців. Спатифілум, зі своїм потенціалом очищення і спокою, найкраще почувається на східній або південній стороні приміщення. Це розташування сприяє збільшенню життєвих сил, створює атмосферу гармонії та сприяє здоров’ю, а головне жіночому щастю.

Східна сторона символізує нові початки, зростання та розвиток. Південна сторона відповідає за активність, енергію і стабільність. Розміщення “парусника” у цих зонах корисно і для самої рослини, адже квітка обожнює багато розсіяного світла. Це і впливатиме на те, як швидко рослина дасть нові бутони.

Поради з догляду за спатифілумом

Експерти назвали метод миттєвого оживлення спатифілуму
Експерти розповіли, де найкраще розмістити спатифілум у квартирі

“Жіноче щастя” потребує помірного поливу. Вода повинна бути м’якою, але не відстояною. Регулярно перевіряйте вологість ґрунту, і поливайте рослину лише тоді, коли верхній шар ґрунту трохи висохне.

Хоча спатифілум любить багато світла, він повинен бути захищений від прямих сонячних променів, особливо в спекотні місяці. Якщо ваше підвіконня виходить на південь, то краще заклейте скло білим папером.

Як краще не доглядати за спатифілумом
Експерти розповіли, де найкраще розмістити спатифілум у квартирі

Ставте рослину подалі від кондиціонера та оберігайте від пересушування повітря, особливо в зимовий період, коли опалення може це спричинити.

Спатифілум краще за все росте в температурному режимі від 18°C до 24°C.

Розміщення цієї рослини за принципами фен-шуй та правильний догляд за ним не лише сприятимуть росту та цвітінню рослини, а й створять атмосферу гармонії та добробуту у вашому домі. Нехай ваше “жіноче щастя” цвіте в повному розмаїтті, принісши радість та затишок у ваше життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини