Якщо сіяти огірки на розсаду у квітні, то тільки в ці 3 дні: в забобони не вірю, але дати мають значення

В які дати слід обов'язково встигнути закінчити висадку розсади огірків перед Великоднем? Розкриваємо у матеріалі 3 важливі дати, які вважаються найсприятливішими у цій справі.

Травень на порозі, а значить, прийшов час готувати грядки, вибирати насіння та, звичайно ж, розсаджувати. Але чи знали ви, що існують певні дні у квітні, коли посадка розсади огірків може бути найефективнішою?

Золоті дні: 27, 29 та 30 квітня

Агрономи розповіли, як уникнути чорної ніжки на розсаді: простий спосіб
Експерти назвали 3 сприятливі дати для посіву розсади огірків

Серед численних порад та рекомендацій щодо садівництва, дати 27, 29 та 30 квітня виділяються як найсприятливіші для посадки розсади огірків. Ці дні вважаються “золотими” через сприятливі астрологічні умови, які сприяють активному зростанню рослин.

Незважаючи на те, що Місяць переходить у фазу спадання, це не повинно вас лякати. На розсаді це не вплине так сильно, як на пряму сівбу на грядку. Тож, ви можете з впевненістю займатися посівом.

Всього 1 ложка цього народного добрива з бур'янів і огірки поперли в ріст
Експерти назвали 3 сприятливі дати для посіву розсади огірків

Після Вербної неділі, перші два дні Страсної седмиці є особливо важливими для городніх робіт. У понеділок та вівторок, а це власне, 29 і 30 квітня, варто завершити всі великі роботи, пов’язані з городом, аби далі встигнути підготувати житло до Великодня. Ці дні несуть особливу енергію, яка може стати допоміжним каталізатором для успішного розвитку вашого саду.

Далі на тижні не бажано присвячувати час саме своїй дачі.

“Золоті дні” для посадки розсади огірків — це не просто випадкові дати, а спеціально обрані періоди, коли природні, а також погодні умови (потеплішання) сприяють успішному зростанню рослин. Ретельна підготовка та дотримання оптимальних дат для посадки допоможуть вам здобути щедрий врожай смачних огірків у майбутньому. Насолоджуйтесь процесом садіння та милуйтеся результатами вашої праці!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини