Дала це курям і тепер вони так добре несуться, що яєць стало як від бройлерів: на столі завжди буде яєчня

Ваші кури можуть більше! Достатньо налагодити їхній раціон, збагативши його необхідними мікроелементами. Що додати до "тарілки" ваших ряб — дізнайтеся у матеріалі.

Курники — це не лише місце для вирощування курей, але й справжня лабораторія для вивчення секретів створення високоякісних яєць. Історії успіху різних господарів на форумах свідчать про те, що головним фактором, що впливає на продуктивність, є раціон.

Навіть найкращі кури не зможуть показати високу продуктивність, якщо їхній раціон не балансований. Добова “тарілка” ряби, що складається зі зернових, коренеплодів, зелених кормів та трав, гарантує, що ваші пернаті отримують всі необхідні поживні речовини для здоров’я та продуктивності.

Експерти розповіли, чим найкраще годувати курей, щоб добре неслися

Додайте до раціону курей різноманітні продукти та готовий комбікорм, щоб забезпечити їх усіма необхідними вітамінами та мінералами. Пам’ятайте, що різноманіття – це ключ до здоров’я і продуктивності.

Однаково важливою є не лише кількість, а і якість поживних речовин, які ви додаєте до раціону. Використовуйте тільки найякісніші продукти та готові комбікорми, щоб забезпечити вашим куркам всі необхідні речовини для здоров’я та продуктивності.

Експерти розповіли, чим найкраще годувати курей, щоб добре неслися

Так що ж дати куркам, аби вони несли більше яєць? Якщо вірити фермерам-форумчанам, краще за все на птахів впливає дріжджовий розчин. Звичайний пакетик сухих дріжджів розводять у 300 грамах води, цю суміш треба лишити у теплому місці на добу, а потім ще додати 3 літри води і замочити на ніч корм для крилатих. Такою кашею слід підгодовувати протягом 4-х днів.

Після цього має пройти приблизно тиждень, коли ви помітите зміни у продуктивності курочок. Така підгодівля екологічна та безпечна для них, а також дуже корисна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини