Сліди трави та ґрунту можу відіпрати миттєво: цей засіб прибирає плями з тканини за один раз без зусиль

Цей матеріал буде корисним абсолютно для всіх, адже стартував сезон пікніків та посиденьок у лісі. Як без зусиль відіпрати улюблені речі від слідів трави та ґрунту? Дізнайтеся далі.

По закінченню дачного сезону чи просто після днів, проведених на природі, багатьом з нас доводиться стикатися з видаленням неприємних слідів трави та землі з одягу. Але досить морочитися! Існує кілька майстерних методів, які допоможуть вам легко і швидко позбутися цих плям, зберігаючи ваші улюблені речі в бездоганному стані.

Як видалити забруднення від трави та ґрунту?

Експерти розповіли, як швидко видалити плями від трави і землі

Якщо ви зіткнулися з легким забрудненням від трави, найпростіший і ефективний метод — це використання солі. Засипте одну-дві великі ложки солі в склянку води і занурте забруднену білизну на 20 хвилин. Після цього періть її як зазвичай, і сліди зелені зникнуть за раз.

Мило та крейда на варті чистоти

Експерти розповіли, як швидко видалити плями від трави і землі

Зі складним брудом впорається суміш мила та крейди. Нанесіть цю кашку на пляму, зачекайте кілька хвилин, щоб активні компоненти проникли глибше, а потім періть, як завжди. Результат вас приємно здивує: тканина буде як нова, а ви — знову насолоджуєтеся її бездоганністю.

Сода — чарівна паличка від слідів трави

Товсті, стійкі плями можна видалити за допомогою соди. Насипте соду на забруднену тканину (на мокру) і потім виперіть у машинці. Сода миттєво зніме всі забруднення, залишаючи за собою лише чистоту і свіжість.

Освітлення та очищення за допомогою перекису водню

Вивести сліди трави з білої тканини допоможе перекис водню. Вона не лише освітлює волокна, але й ефективно видаляє стійкі плями, повертаючи ваш одяг в його первозданну красу. Проте, не забувайте перевіряти будь-які засоби на невеликій ділянці тканини перед використанням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини