1 літр цього розчину під кущ і зав’язі томатів збільшаться на 80%: дідусь навчив мене, а я вас

Важко уявити город без томатів. Адже з них можна приготувати безліч страв і вживати відразу після того, як зірвеш плід з грядки. Та під час вирощування не можна забувати про добрива.

Помідор дуже корисний для людей під час спекотної погоди. Але щоб плоди томатів радували вас кожен сезон, потрібно знати та виконувати кілька важливих правил.

Крім рясного поливу нагрітою на сонці водою, прополювання грунту, розпушування землі та регулярного огляду рослини на наявність сухих або пожовклих листя, ви повинні проводити профілактику рослин натуральними добривами.

Томати потребують калію, фосфору, достатнього кількості кальцію, азоту та магнію. Саме ці мікроелементи створять ідеальні умови для цвітіння та збільшення плодоношення.

Міцний імунітет і насичений корисними грибками ґрунт обов’язково є запорукою успішного врожаю. Ми поділимося найбільш перевіреним та ефективним добривами для помідорів.

Найперша підгодівля, яку потрібно обов’язково застосувати через 2 тижні після висадки томатів на город чи теплицю складається із деревної золи.

Як збільшити кількість зав'язей томатів: поради городників
Як збільшити кількість зав’язей томатів: поради городників

У відрі води розмішайте 1 склянку золи і залиште настоятися на декілька годин. Потім полийте засіб під коріння та залишки золи з дна відра виваліть у лунки.

Також існує ще один спосіб підживлення золою. Підсипте в кожну лунку по 1 столовій ложці золи і рясно полийте теплою водою.

Також на початку цвітіння томатів приготуйте заздалегідь настій із трав.

Ви можете використовувати будь-який бур’ян без насіння і обов’язково нарвіть кропиви. У відрі чи бочці з водою замочіть трави на 14 днів. Перед кореневим поливом розбавляйте 1 л готового настою у відрі нехолодної води.

Використовуйте наші прості правила і тоді точно отримаєте потужний врожай помідорів на своєму городі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини