Повилітали, як ошпарені: цей спосіб найкраще спрацював проти мишей, землерийок та інших гризунів на ділянці

Гризуни можуть завдати багато клопоту дачникам. Щоб їх позбутися можна скористатися "хімією". Якщо ж ви за більш натуральні способи, то ми підготували ефективний та перевірений метод.

Миші є переносниками всіляких небезпечних для людини захворювань. Якщо такі непрохані гості відвідали ваше житло – від них потрібно неодмінно позбутися.

Самі по собі миші досить живучі істоти, тому ліквідувати їх буває часом дуже важко.

Існує безліч різних способів, як прогнати цих істот і багато дачників активно застосовують різні хімічні препарати.

Сьогодні ж ми розповімо вам про ефективний спосіб боротьби з гризунами народними методами, які показали свою ефективність.

Експерти розповіли, як швидко позбутися гризунів на ділянці
Експерти розповіли, як швидко позбутися гризунів на ділянці

Відразу зазначимо, що цей засіб допоможе вам позбавити будинок не тільки від мишей, але навіть від їх більш великих побратимів – щурів і землерийок.

Для початку висипаємо в приготовлену ємність 10 г борної кислоти та столову ложку звичайної соди. Ретельно змішуємо компоненти по черзі. Після цього ретельно обмокаємо в них 6-7 маленьких шматочків хліба, розміром близько одного сантиметра.

Далі скочуємо шматочки хліба у кульки та розкладаємо їх у місцях , де найчастіше спостерігаються гризуни.

Шкідники обов’язково з’їдять залишені вами шматочки, після чого відчують непереборну спрагу і точно повилазять на відкриті простори.

В пошуках цілющої вологи саме в цей момент ви зможете успішно їх зловити так як через спрагу вони будуть знесилені та не зможуть швидко втекти.

Такий старовинний дідівський спосіб допоможе вам раз і назавжди позбутися надокучливих шкідників.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини