У коридорі ставлю стаканчик з сіллю: гості дивувалися, а потім почали повторювати за мною. Ефект дивовижний

Що це за цікавий лайфхак з сіллю, яку треба виставляти у коридор? Редакція сайту "Добрі новини" знайшла цікавий спосіб зробити оселю більш затишною.

У кожному домі є той спеціальний куточок, який відображає особистість господарів та створює неповторну атмосферу. І часто, це не лише меблі чи декор, а й запах, який наповнює простір. Останнім часом все більше людей віддають перевагу ароматам вдома, які не лише заспокоюють, але й піднімають настрій. І якщо ви втомилися від штучних ароматизаторів з магазинів, час спробувати домашній аромадифузор зі смаком і виготовлений власноруч.

Про секрет успіху

Експерти розповіли, як приготувати домашній ароматизатор з солі

Звичайний стаканчик з сіллю та декілька крапель ефірної олії — ось що потрібно для створення чарівного аромату у вашому домі. Почніть з вибору запаху, яке вам подобається найбільше. Чи то лаванда для розслаблення, м’ята для свіжості, або можливо цитрусові для підняття настрою — вибір за вами. Додайте кілька крапель обраної олії у стаканчик з сіллю і помістіть його у той коридор, де часто перебувають гості.

На 50 грамів хлориду натрію необхідно взяти 5 мілілітрів олії. Під час додавання, ретельно все перемішуйте, аби компоненти добре всоталися у кристалики солі.

Магія ароматів

Експерти розповіли, як приготувати домашній ароматизатор з солі

Аромадифузори мають багато переваг для вашого домашнього середовища. Вони не лише заповнюють простір чудовими запахами, а й можуть покращити ваше самопочуття та зробити атмосферу більш затишною. Науково доведено, що певні аромати можуть впливати на наші емоції та психічний стан.

Окрім коридору, такий саморобний аромадифузор можна ставити і на робоче місце. Для цього краще використовувати запахи розмарину, аби підвищити концентрацію та уважність. Вишня додасть гарного настрою, а лемонграс заспокоїть розум.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини