1 ложка на відро води з крану і слимаки повилітають з городу, як ошпарені: дармовий еліксир, а дієвий який

Слимаки лише на перший погляд, здаються мирними та тихими мешканцями саду. Та справжні дачники знають, що поява молюсків на ділянці нічого гарного не віщує. Як же очистити рослини від цих "гостей"?

Літо — час для радості та вирощування майбутнього врожаю. Але разом зі сонячними днями і приходять хижі гості, які можуть швидко знищити плоди вашої праці. Одними із найбільш надокучливих шкідників є слимаки. Вони можуть знищити рослини, які ви вирощували місяців лише за кілька ночей. А головне, їх не так просто помітити одразу!Однак, є простий і дієвий спосіб визволити ваш сад від цих молюсків — за допомогою унікального засобу, який ви могли б знайти на своїй кухні.

Здається неймовірним, але 1 ложка нашатирю, розведена в відрі води, може мати дієвий ефект на слимаків. Як тільки вони натрапляють на цей розчин, вони реагують, мов ошпарені, і втікають з вашого городу. Проте, перед тим як братися до створення цього чудового засобу, важливо пам’ятати про те, що обов’язково слід суворо дотримуватися пропорцій, аби знищити тільки шкідників, а не рослини.

Як швидко позбутися слимаків на капусті: експерти назвали спосіб
Городник розповів, як швидко вивести слимаків з ділянки

Головною діючою речовиною в цьому розчині-лякалці є нашатирний спирт. Його достатньо лише столова ложка на відро води. Але для довершеного ефекту потрібна ще пара інгредієнтів Додавання 100 г сухої гірчиці та 20 г мильної стружки допоможе зробити суміш ще більш ефективною. Після того, як всі компоненти будуть додані, їх треба ретельно перемішати та обробити кущі, розприскуючи речовину.

Цей розчин має кілька переваг. Аромат нашатирю діє як відлякувач для шкідників, утримуючи їх подалі від вашого саду на тривалий час. Мило допомагає засобу залишатися на листі, забезпечуючи тривалу дію, а гірчиця додатково відлякує гусениць та інших комах.

Експерти назвали найдієвіші методи боротьби зі слимаками
Городник розповів, як швидко вивести слимаків з ділянки

Враховуючи простоту та ефективність цього засобу, ви зможете насолоджуватися багатшим та більше здоровим урожаєм, не маючи страху за його безпеку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини