Налила під корінь 1 літр цього “рідкого золота” і город завалило врожаєм кабачків: від овоча немає відбою

Сьогодні ми розповімо вам про дуже просте підживлення, яке допоможе виростити шикарний урожай кабачків без великих витрат та зусиль, а також торкнемося основних правил вирощування.

Насамперед, треба правильно підібрати високоврожайний сорт.

Супремо, Голден Глорі, Корделія – все це добрі варіанти для нашої кліматичної смуги. Друге важливе правило полягає в тому, що кабачок потрібно садити в дуже багатий на органіку грунт. Тому перед посадкою необхідно внести перегній чи компост із розрахунку 10 кілограмів на кожен квадратний метр ділянки.

Потім перекопуємо ґрунт для збагачення його киснем, та з такого ґрунту виростуть дуже великі кабачки – коріння буде отримувати і живлення, і кисень.

Також важливо не загущати посадки, та забезпечити рослину водою. Пам’ятайте, що прикоренева зона кабачка має бути зволоженою постійно. Вже цих трьох мір вистачить, щоб виростити непоганий урожай кабачків, але якщо вас цікавлять суперврожаї, потрібно зробити підживлення!

Як збільшити врожай кабачків
Як збільшити врожай кабачків

Рекомендується використовувати саме курячий послід, але коров’як теж підійде! Нам знадобиться велика ємність щонайменше на 20 літрів води. Туди поміщаємо один літр курячого посліду, розмішуємо з водою і настоюємо протягом семи днів.

Це буде концентрат, дуже насичений азотом. Потім розводимо цей розчин із чистою водою в пропорції один до десяти і підгодовуємо кожен кущ кабачка по літру добрива в час цвітіння та плодоношення по одному разу. Вже за 7-8 днів ви зможете помітити результати.

Кількість зав’язей та плодів збільшиться настільки, що з ділянки ви вже не будете виносити кабачки, а вивозити!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини