1 літр цього еліксиру під кущ огірків підніме плодоношення до небес: жодне добриво не йде в порівняння

Як би хотілося висадити розсаду, поїхати на 3 місяця на море і повернутися на шикарний урожай, але технології до такого поки що не дійшли. Отримати врожай допоможуть прості підгодівлі.

Від використання народних методів підгодівлі огірочки будуть наростати відрами, і шкоди ніякої не буде, на відміну від хімічних підживлень. Сьогодні ми розповімо про еліксир для огірків, який підніме плодоношення кущів до небес!

Основними компонентами цього добрива будуть літр кефіру, одна столова ложка натурального меду та літр води. За бажання можна додати ложку сметани – ефект буде ще кращим.

Як приготувати ефективне добриво для огірків: порада городників
Як приготувати ефективне добриво для огірків: порада городників

Отже, в кефірі розмішуємо мед та сметану, доливаємо в цю суміш літр теплою відстояної водички, і відставляємо розчин у тепле та сухе місце, прикривши його кришкою. Настоювати розчин необхідно протягом 5-6 годин, або ж залишити на ніч.

Потім беремо дві столові ложки отриманого медово-молочного еліксиру, розводимо на одне відро води та поливаємо по літру під кожен кущ, поєднуючи з обприскуванням куща.

Найкраще робити внесення цього добрива рано вранці, коли спека ще не встояла. За сонячний день огірочки вберуть все необхідно з підгодівлі та покращать результати своєї врожайності.

Увечері ж підгодовувати не варто, оскільки вночі листя не встигне увібрати вологу і буде вологим, провокуючи борошнисту росу та пероноспороз. Таке добриво замінить будь-яку городню хімію, і допоможе вам виростити великий екологічно чистий урожай для себе та своїх дітей!

Використовуйте ці прості та перевірені народні методи, щоб зібрати потужний врожай хрумких, соковитих домашніх огірочків. Рясного вам врожаю!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини