Розсада виростає товщиною з мізинець, якщо дати цю просту народну підкормку: завжди маю потужний врожай

Є один народний рецепт, який допомагав багатьом не раз, особливо в той час, коли саджанці не підгодовувалися добривами, які сьогодні виготовляє хімічна промисловість.

Прості та ефективні підживлення для розсади перцю, помідорів, баклажанів, а також квіткових культур ви можете приготувати самостійно.

У цьому рецепті немає нічого складного, все досить просто. Добриво, про яке йтиметься нижче, допоможе розсаді стати товстішою і здоровішою, сприяє зростання та подальшому розвитку.

Приготувати його можна в такий спосіб. Отже, нам знадобиться заповнити літрову банку висохлими кірками хліба. Потрібно залити їх теплою водою, чи хоча б водою кімнатної температури, не нижче, інакше ніякого ефекту ми не отримаємо. Банку треба наповнити до верху

Після весь вміст необхідно перелити в трилітрову банку та додати до отриманої суміші сирих дріжджів у кількості 30 грам або сухих дріжджів, але тут обсяг буде меншим нам буде потрібно лише 10 грам. Такий розчин потрібно залишити у темному місці на 1 тиждень. Через 7 днів, коли бродіння завершиться, розчин буде готовим до застосування.

Чим підживити розсаду для потужного росту
Чим підживити розсаду для потужного росту

Його необхідно процідити та розбавити водою у пропорції один до десяти і підгодувати нашу розсаду. Таке добриво обов’язково допоможе, якщо зробити все згідно поетапно згідно нашої інструкції нічого не пропустити.

Головний догляд за розсадою включає регулярний полив, щоб забезпечити оптимальну вологість ґрунту, але слід уникати застою води. Розсаду необхідно розміщувати на світлому місці, щоб рослини отримували достатньо світла для здорового росту.

Важливо стежити за температурою, підтримуючи її на рівні 18-22°C вдень та трохи нижчою вночі. Також варто проводити пікірування, щоб сприяти зміцненню кореневої системи і забезпечити більше простору для росту кожної рослини.

Популярне

Подібні новини