З цим засобом жодні болячки винограду не страшні: ллю під корінь і отримую карколомний солодкий врожай

Якщо ви є затятим фанатом винограду, то, звісно, хочете отримати смачний урожай. Але часом деякі випускають такий момент, як хвороби рослин та за підсумком втрачають багато врожаю з цієї причини.

І якщо ваш виноград таки захворів,  спробуйте на практиці такий засіб.  Називається він Рідоміл Голд.

Засіб захищає  рослини від різних хвороб, лікує їх,  а також має антиспоролюючу  і викорінюючу дію, таким чином забезпечуючи повний захист рослин зсередини та зовні. До того ж, цей засіб здатний  зберігати свою ефективність навіть якщо інфекція досягла свого піку небезпеки.

Величезна перевага препарату в тому, що його можна використовувати під час дощів і при високому інфекційному навантаженні, тому що ці фактори жодним чином не впливають на препарат.

Але  він терпить несильні дощі тривалістю близько години. Препарат гарантує гарний здоровий урожай, він сумісний з багатьма  сумішами з нейтральними хімічними реакціями,  селективний до рослин, не має фітотоксичності, має високий рівень толерантності і, що  найголовніше, абсолютно безпечний для людини.

Для приготування спеціального засобу розчиніть  один пакетик Рідоміла у відрі теплої води, після чого процідіть розчин і перелийте рідину в пульверизатор і обробляйте стебла та листя винограду з усіх боків. Для обробки вибирайте  час до сходу сонця або після заходу сонця.

Чим підживити виноград, щоб уникнути хвороб
Чим підживити виноград, щоб уникнути хвороб

А щоб ваш виноград був самим солодким та великим не забувайте  про поживні підживлення. Враховуйте те, що починати підживлення можна тільки тоді, коли грунт прогріється, тому що в  холодний ґрунт немає сенсу нічого вносити, тому що коренева система винограду ще  спить.

До того ж, не проводьте підживлення, попередньо не проливши грунт ретельно водою, тому що це може призвести до опіків рослин. Для першого підживлення винограду ідеально підійде пташиний послід свіжий чи гранульований. Візьміть послід і розведіть його в чистій воді один до двох. Настоюйте засіб приблизно 10 днів на сонці, не забуваючи періодично його помішувати.

Після періоду бродіння розбавляйте засіб чистою водою  один до десяти і поливайте виноград під корінь. Ще одним гарним підживленням вважається  деревна зола. Вона живить виноград, стимулює зростання та покращує смак його плодів.  І застосовувати цей засіб дуже просто.   Розсипте по 200 г золи навколо кожної рослини, після чого пролийте рослини водою.

Популярне

Подібні новини