Обприскала цим огірки і збираю по відру з кущика: у мене такий щедрий врожай аж до самої глибокої осені

Як отримати найщедріший врожай огірків? Редакція сайту "Добрі новини" знайшла для вас ідеальний рецепт підживлення, яке простимулює родючість городини.

Огірки — одна з найпопулярніших культур серед садівників та городників. Їх вирощують майже в кожному саду чи на дачі. Важливо знати, що для отримання багатого врожаю необхідно правильно доглядати за рослинами, особливо важливо забезпечити їх необхідними поживними речовинами. Сьогодні ми розкажемо вам про унікальне, але дуже просте та копієчне добриво, яке допоможе вашим огіркам рости, як несамовиті.

Рецепт добрива з бананової шкірки

Як довго зберігати банани
Городник поділився рецептом добрива Золотий врожай для огірків

Одним із найефективніших натуральних добрив для огірків є настій з бананової шкірки. Цей метод підживлення простий, дешевий та неймовірно корисний для ваших рослин. Чому це добриво таке ефективне? Бананова шкірка містить багато корисних речовин, таких як калій, фосфор, магній та кальцій, які є необхідними для росту та розвитку огірків. Ці елементи сприяють зміцненню кореневої системи, підвищують стійкість рослин до хвороб та шкідників, а також покращують якість і кількість врожаю.

Щоб приготувати підживку “Золотий врожай” візьміть кілька бананових шкірок та подрібніть їх ножицями. Це можна зробити довільно, головне, щоб оболонка фрукта була розділена на невеликі шматочки.

Дачники розкрили секрет потужного врожаю огірків: рецепт
Городник поділився рецептом добрива Золотий врожай для огірків

Помістіть подрібнену в місткість та залийте двома літрами теплої води. Дайте настоятися суміші протягом 24 годин. Це дозволить виділитися всім корисним речовинам з бананової шкірки. Після настоювання процідіть розчин через сито, щоб видалити залишки.

Далі візьміть склянку отриманого настою. Розведіть її трьома літрами води. Поливайте огірки під корінь цим розчином.

Як розрахувати кількість добрива?

Рекомендується використовувати 2 літри добрива на кожен кущ. Отже, загальна кількість добрива буде залежати від кількості висадженої городини на вашій грядці. Наприклад, якщо у вас 10 кущів огірків, вам знадобиться 20 літрів добрива.

Популярне

Подібні новини