Не витрачаю час на глажку: цей копійчаний розчин замінить праску і відпарювач – просто бризкаю м’ятий одяг

Навіть якщо у вашому домі немає праски, це не означає, що потрібно ходити у м'ятому одязі. Розповідаємо, який лайфхак допоможе вам у такому разі.

Якщо раптом ви з’ясували, що у вашому домі немає праски або ж вона різко зламалась, вимкнули електроенергію, але одягтись в улюблену футболку таки хочеться, скористайтесь такими порадами. За допомогою простих лайфхаків вам вдасться розгладити свій одяг без використання праски. Достатньо скористатись тим, що у вас є під рукою.

Як прасувати без праски

Одяг, який потрібно попрасувати, покладіть на рівну поверхню та продуйте за допомогою фену. Тримати його потрібно за декілька сантиметрів від тканини. Аби досягти найкращого результату, рекомендовано обробити тканину гарячим повітрям одразу з двох сторін – так складки зникнуть просто та дуже швидко. Крім того, ви можете попередньо змочити одяг водою.

Господині поділились цікавим лайфхаком, як прасувати одяг без праски
Господині поділились цікавим лайфхаком, як прасувати одяг без праски

За допомогою вирівнювача для волосся ви можете впоратись зі складками, як от, наприклад, на комірцях, манжетах або на рукавах. Найголовніше – перед початком використання такого девайса впевнитись у тому, що на ньому немає слідів іржі.

Крім того, існує й інший спосіб випрасувати речі до ідеалу, якщо у вас раптом не виявилось вдома праски, ви можете використовувати звичайний кондиціонер для прання білизни. Налийте один ковпачок засобу у пульверизатор – цього вистачить на одну або навіть декілька футболок.

Господині поділились цікавим лайфхаком, як прасувати одяг без праски
Господині поділились цікавим лайфхаком, як прасувати одяг без праски

Додайте у пульверизатор середню склянку води та чайну ложку оцту. Отриманий розчин добре перемішайте, аби він став однорідним. Обприскайте одяг, який потрібно зробити рівнесеньким, а потім добре струсіть його та залиште на 5-10 хвилин на вішаку. У результаті у вас буде ідеальне вбрання.

Популярне

Подібні новини