Всього 1 склянка під час прання і тюль буде сяяти, як перший сніг: ніхто не здогадувався, але це точно діє

Простий у втіленні лайфхак допоможе перетворити старий і сірий тюль на білосніжний. Розповідаємо, який продукт вирішує всі питання під час прання.

Можливо, ви колись відчували розчарування, коли знімали тюлі зі своїх вікон, аби випрати їх, але вони після цього ставали жовтуватими або сірого відтінку. Багато господинь стикалось із такою проблемою, але існує простий лайфхак, який може перетворити тканину на ідеально білу.

Чим відбілити тюль

Багато хто може вважати, що дорогі відбілювачі та порошки – ідеальне вирішення проблеми, але тільки не для бувалих господинь. Вони знають про простий та ефективний метод, який може зробити диво з тюлю з різних видів тканини.

Експерти порадили простий спосіб, як відбілити тюль у домашніх умовах
Експерти порадили простий спосіб, як відбілити тюль у домашніх умовах

Все починається з одного важливого кроку – замочування тюлю у холодній воді. Початок процесу прання без цього етапу може стати причиною ще гіршого кольору тканини в результаті. Річ у тім, що без видалення пилу та бруду з поверхні тканини ви не зможете досягти білосніжного кольору. У процесі прання забруднення проникнуть ще глибше у волокна.

Після замочування покладіть тюль у пральну машину на дбайливе прання. На цьому етапі відбілювання теж не відбувається, ви все ще намагаєтесь позбутись від забруднень і пилу. Разом із відбілювачами тканина поглинає і сірий бруд, від чого стати білою точно не може.

Експерти порадили простий спосіб, як відбілити тюль у домашніх умовах
Експерти порадили простий спосіб, як відбілити тюль у домашніх умовах

Тепер потрібно приготувати холодний сольовий розчин. У 3 літрах злегка теплої води потрібно розчинити склянку звичайної солі. Далі покладіть чистий тюль у такий розчин і залиште на 2-3 години. Після цього потрібно ретельно прополоскати тканину, аби позбутись від залишків солі. Ви можете запустити звичайне полоскання у пральній машині. Після цього етапу ваш тюль буде ідеально білим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини