Встигніть підкормити цим болгарський перець всього 1 раз і врожаю буде, як зірок на небі: порада-скарб

Монокалій фосфат – це органічне мінеральне  добриво, яке відмінно розчиняється у воді і швидко поглинається ґрунтом. Детальніше про використання та переваги читайте в статті.

Таке добриво ідеальне  підходить для використання на болгарському перці, і досвідчені дачники щороку купують його для своєї ділянки. Під час дозрівання перець при такому підживленні активно насичуватиметься цукром і  корисними речовинами, тому перець  зростає смачнішим та його товарний  вид та властивості суттєво покращуються.

Завдяки вмісту калію таке підживлення  нормалізує водно-сольовий баланс та обмін  речовин рослини, що підвищує імунну систему перцю, покращує смакові якості та додає овочу пружності.

Фосфор – це найактивніший учасник фотосинтезу, тому він допомагатиме   у формуванні вегетативної маси, покращує кореневу систему та допоможе у формуванні зав’язей.

Експерти розповіли, чим підгодувати перець для багатого врожаю
Експерти розповіли, чим підгодувати перець для багатого врожаю

Це підживлення миттєво розчиняється у воді, тому буквально за кілька хвилин можна зробити розчин, обробити рослину, і вона відразу отримає  усі поживні речовини. А їх дуже багато.   Особливо важливі ортофосфорна кислота та калій. Розповідаємо про кілька очевидних переваг, через які городники використовують монокалій фосфат для перцю.

Він швидко поглинається ґрунтом, у ньому немає шкідливих компонентів, він захищає рослину від холоду, швидко зволожує сухий ґрунт,  підвищує кількість пагонів у молодої рослини, не окислює ґрунт та допомагає захистити болгарський  перець від борошнистої роси.

Як порошок, так і гранули можна застосовувати для підживлення рослин. Дачники роблять цю підгодівлю для розсади, щоб продовжити термін висадки в ґрунт при поганій  погоді, для покращення цвітіння та зниження числа опадаючих зав’язей, для тривалого та  рясного цвітіння, а також для лікування рослин з бурим і в’янучим листям. Спробуйте монокалій фосфат,  і будете по-справжньому здивовані  результатом під час збирання врожаю!

Популярне

Подібні новини