“Колорад”, попелиця, плодожерка, трипс, білокрилка та мушка в паніці від цього засобу: тікають, як ошпарені

Шкідники - це щорічний "головний біль" кожного дачника. Та існує безліч способів легко та незаморочливо вирішити це питання. Читайте далі, щоб дізнатися всі нюанси.

Сьогодні ми хочемо розповісти вам про системний інсектицид під назвою “Актор”, який знищує практично всіх шкідників та комах, які можуть шкодити домашнім рослин.

Плюс цього препарату полягає у тому, що він працює не тільки тоді, коли потрапляє на шкідника. Він проникає у структуру рослини, не завдаючи їй шкоди, і буде знищувати всіх шкідників, які ним харчуються.

“Актор” виготовляється у вигляді порошку, таблеток, гранул та емульсії, але діючий компонент скрізь це тіаметоксам. Він одночасно покращує стан рослини, її листя та пагонів, а також захищає від шкідників та хвороб. Колорадський жук, попелиця, плодожерка, трипс, білокрилка, ґрунтова мушка та інші шкідники просто в паніці від цього препарату!

Садівники розповіли про потужний засіб від шкідників для квітів
Садівники розповіли про потужний засіб від шкідників для квітів

Його можна застосовувати у вигляді обприскування по листу, і його дія триватиме протягом 30 днів, або поливати під корінь – тоді ефект триватиме вдвічі довше.

Дія починається вже протягом години після використання. Препарат дуже швидко діє, має дуже високу ефективність, абсолютно безпечний для людини, не викликає звикання у шкідників, ефективний за будь-якої погоди, а також може використовуватися як для кореневої, так і для позакореневої обробки рослини.

Препарат дуже хороший тим, що він може використовуватися як на городніх рослинах, так і на кімнатних квітах, як на трояндах, так і на хвойних рослин.

Препарат досить ефективний, відмінно себе показує у кімнатному квітникарстві, і позбавить вас від настирливих проблем зі шкідниками: трипсами, мошками та іншими комахами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини