Це безкоштовне добриво зробить томати солодшими за смоктульки “Дюшес”: не проґавте момент, бо вже час

Щоб виростити солодкі помідори, потрібно дотримуватись цілого ряду правил. Наприклад, якщо висадити один кущ на освітлену землю, а другий посадити в тіні, смак і розмір плодів відрізнятимуться.

Основний елемент живлення рослини – це сонячне світло, і без нього солодких плодів не виростити. Обов’язково це врахуйте.

Також важливо забезпечити правильний полив. Без вологи помідори будуть водянистими, порожніми і просто потріскаються. Поливати слід теплою водою з температурою близько 25-30 градусів. Якщо листя трохи похилилися і почали опускатися вниз, потрібно полити рослину. Якщо листя бадьоре, зрошувати кущ не треба.

Ще дуже важливо зменшити частоту поливу, коли починають дозрівати томати, інакше вони виростуть водянистими і дозріватимуть дуже довго. Для солодощі плодів важливо підгодовувати ґрунт калієм, незалежно від сорту томатів та структури ґрунту.

Рекомендуємо використовувати золу – це потужне джерело калію та фосфору, завдяки чому плоди зав’язуються і ростуть набагато краще, перенаправляючи енергію з листя на помідори.

Городники розповіли, що зробити, аби помідори були солодкими
Городники розповіли, що зробити, аби помідори були солодкими

З золи можна робити настій, відвар, а можна просто розвести у воді та полити. Беремо 2 склянки золи на відро води, змішуємо і по літру під кожен кущ не соромимося поливати. Повторюємо таке внесення кожні два тижні у фазі плодоношення. Отже, давайте закріпимо: щоб помідори виросли солодкі, як мед, і великі, як яблука, їх необхідно забезпечити теплою температурою повітря, гарним сонячним світлом, помірним і стабільним поливом, а також якісними натуральними калійними підживленнями.

Популярне

Подібні новини