1 столова ложка цього і морква виросла на заздрість всьому селу: на Новий рік ніс сніговика точно за мною

Щодня у будинку накопичується багато харчових відходів, які можна використовувати на благо своєї дачної ділянки, замість того щоб відправляти їх у відро для сміття.

Звичайна шкаралупа від курячих яєць допоможе вам збільшити врожай моркви на 50%, виростивши великі та цукристі плоди!

Шкаралупа містить 90% вапна у своєму складі, а це найпростіший будівельний білок, що складається з карбонату кальцію. Він допомагає засвоювати всі інші мікроелементи з ґрунту, розпушує структуру ґрунту та формує унікальні умови для всотування корінням всього необхідного.

Крім цього, у складі шкаралупи містяться мідь, залізо, фтор, фосфор, сірка та ще більше 20 інших мікроелементів. Отже, таке підживлення забезпечить моркву всім необхідним для ефективного зростання.

Городники розповіли, як легко підвищити врожайність моркви
Городники розповіли, як легко підвищити врожайність моркви

Щоб внести таке добриво, потрібно просушити сиру шкаралупу курячих яєць, розмолоти її в порошок на кавомолці або розкачати качалкою до дуже дрібних фракцій, і вносити в лунки при посадці моркви по одній столовій ложці таких харчових відходів.

Шкаралупа покращить циркуляцію кисню у структурах ґрунту, нейтралізує підкислюючий ефект від інших добрив, допоможе запобігти надмірному виділенню азоту в ґрунті, а ще в яєчній шкаралупі міститься дуже багато кальцію, який зміцнює імунітет рослини та захищає її від хвороб.

Спробуйте лише один раз внести таке підживлення перед посадкою моркви, і результат настільки вам сподобається, що ви захочете повторювати це щороку!

Популярне

Подібні новини