Внесіть ці три підкормки перцю в липні, і врожай підвищиться на 30%: соковитий овоч збиратимете тачками

Багато дачників впевнені, що у липні перець буде давати хороший урожай і без підгодівлі (якщо раніше за кущами доглядали), але запевняємо, що в липні обов'язково треба робити правильні підживлення.

Досвідчені дачники рекомендують три підживлення в липні.

Вперше підгодовують перці на початку липня. Змішуємо пташиний послід, деревну золу та суперфосфат, щоб рослини отримали все необхідне. Для початку розчиняємо 700 грамів курячого посліду у відрі води. Потім додаємо склянку золи та окремо змішуємо 35 грамів суперфосфату з літром води та додаємо до загального розчину. В результаті отримуємо 11 літрів готового добрива, чого вистачить на 15 кущів перцю. Поливаємо під корінь вечорами, і рослини активно зав’язують плоди.

Друге підживлення робимо з 15 по 19 липня. Цього разу використовуємо органічне удобрення з коров’яку, розведеного водою у пропорції один до десяти. Під кожен перчик вносимо по півлітра цієї суміші. Перед підживленням завжди проливайте ґрунт чистою водою і трохи рихліть його, щоб рослина отримала всі мікроелементи.

Експерти розповіли, чим підживити перець в липні для щедрого врожаю
Експерти розповіли, чим підживити перець в липні для щедрого врожаю

І втретє підгодовуємо рослини в самому кінці липня. Цього разу використовуємо мінеральне підживлення з нітроамофоски. Беремо одну столову ложку сухого добрива, розчиняємо у відрі води та вносимо під кожен перчик по півлітра такого добрива. Вносимо під корінь також у вечірній час, щоб корисні речовини не випаровувалися на сонці.

Загалом три підживлення, і врожай буде щонайменше на 30% кращим – перевірено! Обов’язково спробуйте таку схему підживлення і переконайтеся в її ефективності. Бажаємо щедрого врожаю!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини