Ведмедка накиває пʼятами моментально: просто залила її нори цим дармовим засобом і весь город чистенький

Ведмедка — хитра та ненаситна комаха, яка радо поласує всіма вашими овочами, до яких тільки добереться. Проте, у редакції сайту "Добрі новини" є чудовий рецепт, як вивести цю ненажеру.

Ведмедка, або капустянка, є одним із найнебезпечніших шкідників для вашого городу. Ці комахи не лише підгризають коріння рослин, але й пошкоджують насіння, що може призвести до значних втрат врожаю. Комахи прокладають довгі ходи під землею, руйнуючи кореневу систему рослин і залишаючи за собою пусті ділянки. Їхня активність може завдати шкоди як овочам, так і декоративним рослинам, що робить їх небезпечними не лише для врожаю, але й для загального вигляду вашого саду чи городу.

Більше того, вони настільки глибоку вміють закопуватися у землю, що здатні пережити навіть найлютіші морози та ще й лишити кладки яєць, чисельністю від 100 і більше личинок.

Ведмедка обходить мій город десятою дорогою, бо обробляю його цим овочевим відходом
Експерти розповіли, як вивести ведмедку народними засобами

Якщо ви помітили ознаки присутності ведмедки на своїй ділянці, вам потрібно вжити негайних заходів. Є простий, але ефективний спосіб, який допоможе вам позбутися цих шкідників за одну ніч. Для цього вам знадобиться мильний розчин. Він ефективний, безпечний і легко готується з доступних інгредієнтів.

Ви можете використовувати не лише звичайне мило, а й пральний порошок. Підготуйте розчин, розчинивши всі інгредієнти. Оптимальна пропорція — столова ложка на відро. Найкраще використовувати теплу воду, щоб мило краще розчинилося. Залийте отриманий розчин у нори, які ви виявили на своєму городі.

Городник розповів, чим за раз вивести ведмедку з ділянки
Експерти розповіли, як вивести ведмедку народними засобами

Мийні засоби діють на ведмедок надзвичайно ефективно. Ці комахи не переносять подібних компонентів і через деякий час вилазять на поверхню ґрунту, намагаючись втекти від неприємного для них середовища. На ранок ви побачите капустянок на поверхні, де їх можна буде легко зловити і знищити.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини