Встигніть зробити це з помідорами на грядці в липні, і вашому врожаю позаздрить навіть сварлива свекруха

Підживлення помідорів - неймовірно важливий етап вирощування помідорів. Сьогодні ми розповімо про перевірений та бюдетний спосіб, який покращить врожайність овоча.

Сьогодні ми розповімо про унікальний препарат – єдиний покупний засіб, який варто використовувати на своїй ділянці. Називається він Фітоспорін, і він незамінний для захисту від бактерій та грибків, а також для отримання гарного врожаю.

Це абсолютно безпечний засіб при дотриманні правил використання і напрочуд ефективний.

Практично всі сусіди використовують його на своїх ділянках, і це не дивно. Дуже часто Фітоспорін застосовують для розсади томатів. Важливо обробляти рослини за інструкцією, не перевищуючи дозування, щоб рослини отримали максимум користі без шкоди. Фітоспорін можна використовувати як для поливу, так і для обприскування.

Зазвичай рекомендується чергувати ці методи раз на два тижні. Якщо ж планується використовувати лише один з них, то поливати рослини можна раз на два тижні, а обприскувати – раз на тиждень за відсутності опадів.

Дачники розповіли, чим підживити томати в липні
Дачники розповіли, чим підживити томати в липні

Досвідчені дачники радять обприскувати рослини вечорами, коли сонця вже немає, або ж рано-вранці, коли воно ще не вийшло. Під впливом ультрафіолетового випромінювання речовини зі складу добрива можуть втратити свої властивості, і користі не буде жодної. До того ж, заломлення сонця через краплі може спричинити опіки на листі.

Щоб приготувати розчин, у літрову ємність з водою додають 200 г Фітоспорину, ретельно перемішують та ставлять тару в холодне місце на пару годин, після чого розчин відразу використовують.

Першу обробку проводять через два тижні після висадки томатів, наступну – перед цвітінням, і обов’язково обробляють на початку плодоношення. Це дозволяє надійно захиститися від фітофтори та інших захворювань, а також стимулювати розвиток міцних зав’язей та великих, соковитих плодів.

При правильному використанні розчину, урожай буде просто фантастичним. Перевірено!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини