Розвожу 10 г цього на 10 літрів води і збираю карколомний врожай томатів: мега-секрет літнього підживлення

У середині літа, коли томати активно цвітуть і плодоносять, обов'язково проводьте підживлення. Ця проста дія забезпечить вам рясний врожай соковитих плодів.

В цей час овочас більше не потрібний азот. Йому на заміну виходять калій та фосфор.

В цей час дачники радять використовувати монокалій фосфат, який виступає універсальним добривом з багатьма плюсами. По-перше, він дає рослинам необхідні макро- та мікроелементи. А по-друге. захищає посадки від багатьох хвороб – від борошнистої роси до грибкових недугів.

Цей препарат швидко розвиняється у воді і рослини швидко отримують потрібне живлення.

Для приготування розчину для позакореневого підживлення розведіть 10 грам монокалій фосфату на 10 літрів води. Отриманий розчин залийте в ємність з пульверизатором і обробіть рослини по листку.

Зовсім скоро ви побачите позитивний результат: з’являться нові зав’зі, приниться пожовтіння листків, а смак стане яскравішим. За весь сезон потрібно проводити не більше двох таких підживлень.

Також не забувайте рясно поливати свої посадки. Адже в таку аномальну спеку, яка цього року “накрила” Україну, без цього ніяк не обійтися. Та в самий розпал поливати рослини не варто. Робіть це рано-вранці або вже ввечері.

Садівники розповіли, чим підживлювати томати влітку для врожаю
Садівники розповіли, чим підживлювати томати влітку для врожаю

Якщо ви будете перенасичувати рослини добривами, то лише нашкодите їм. Спостерігайте за тим, як рослини реагують на підживлення і в залежності від цього коригуйте певні моменти. Дотримуйтесь наших порад, бо вони дійсно показали ефективність серед багатьох городників.

Бажаємо вам рясного врожаю!

Популярне

Подібні новини