Палю пакети і пляшки кожні вихідні по графіку: цей геніальний винахід допоміг у побуті і зекономив мої гроші

Спершу вам може здатись дивною пропозиція зробити щось із пластиковими пляшками чи поліетиленовими пакетами. Проте, господині запевняють – спробувати треба!

Такі лайфхаки тільки звучать дивно, але насправді вони можуть допомогти вирішити доволі незвичайні побутові питання. Розповідаємо, навіщо палити пусті пластикові пляшки та підпалювати поліетиленові пакети. Такі винаходи точно стануть у пригоді, особливо у період приготування заготівель.

Лайфхак із пляшками

Буває так, що ви вирішили влаштувати романтичний вечір або ж у гості прийшли друзі. Після таких посиденьок часто залишається пляшка вина. Для неї можна зробити цікаву кришку, аби аромат і смак напою не виходив у процесі зберігання.

Навіщо палити пластикові пляшки – господині розповіли геніальний лайфхак
Навіщо палити пластикові пляшки – господині розповіли геніальний лайфхак

Відріжте верхню частину пляшки так, аби залишилась не тільки горловина, але й трішки тонкого пластику. Потім одягніть конструкцію на відкриту пляшку вина та за допомогою сірників припаліть пластик так, аби він герметично пристав до шийки пляшки з червоним напоєм. Закрутіть кришкою від пластикової пляшки та зберігайте у темному місці.

Лайфхак із пакетом

Багато з нас роблять заготівлі на зиму. Хтось консервує помідори й огірки, хтось варить варення. Втім, коли мова йде про компот, то набагато зручніше та простіше зберігати у морозильній камері ягоди й фрукти, з яких потім взимку можна готувати компот.

Господині розповіли, навіщо палити поліетиленові пляшки та чим це допоможе у побуті
Господині розповіли, навіщо палити поліетиленові пляшки та чим це допоможе у побуті

Аби вони зберігались компактно, спробуйте цей простий лайфхак. Для початку візьміть пакет і покладіть туди ягоди тонким шаром. Після цього над свічкою нагрійте кухонний ніж і за його допомогою відріжте вільний край пакета. Так ви зафіксуєте поліетилен та ягоди будуть зберігатись у герметичній місткості.

Популярне

Подібні новини