Всього один засіб знищить 50 видів шкідників на городі: попелиця зникла за годину і врожай на грядках попер

Попелиця може завдати багато клопоту навіть досвідченим садівникам та городникам. Та є один препарат, який легко впорається навіть з навалою шкідників.

Якщо попелиця буквально заполонила сад, а народні методи боротьби виявилися безсилими – досвідчені дачники радять використовувати інсектицид “Іскра”. Він ефективно бореться не тільки з попелицею, а й з кліщами та довгоносиками.

Вже через 1-2 години після обробки речовини “Іскра” всмоктуються в листя, не змиваються дощем, не вигорають на сонці і тривалий час зберігають свою дію. Препарат діє протягом трьох тижнів після обприскування рослин. Не варто турбуватися про накопичення токсинів у рослині, оскільки за 3-4 тижні засіб повністю виводиться з неї.

Препарат ефективно бореться з 50 видами шкідників, є економічним та недорогим. До того ж, під його впливом рослини швидше відновлюються після атак шкідників. Але пам’ятайте: хоча препарат не впливає на дощових хробаків, він вбиває бджіл та інших запилювачів, тому під час цвітіння використовувати його не рекомендується.

Агрономи розповіли про ефективний засіб від багатьох шкідників
Агрономи розповіли про ефективний засіб від багатьох шкідників

“Іскра” найкраще підходить для обробки яблунь, полуниці. овочів та кімнатних рослин. Обробку не можна проводити в розпал спеки. Краще перенести на ранок, вечір або в похмурий день. При наявності на ділянці великої кількості шкідників – через тиждень або два слід повторно провести обробку.

Під час проведення процедури важливо обробляти листя не лише зверху, а й з нижнього боку (саме там ховається до 80% шкідників).

Популярне

Подібні новини