Раз на тиждень капаю це на втулку від туалетного паперу: трюк – хитрий, ефект – в туалеті пахне тропіками

Бажаєте, щоб у вашій ванній кімнаті завжди був приємний аромат? Відкладіть подалі всі хімічні освіжувачі, адже є один чудовий лайфхак, який майже не вимагає витрат.

Приємний аромат у ванній та туалетній кімнаті — це одна з тих дрібниць, що робить наші повсякденні ритуали приємнішими та комфортнішими. Уявіть, що там більше не пахне сирістю чи іншими органічними субстанціями. І цього можна досягти навіть без дорогих покупних ароматизаторів.

Лайфхак полягає у використанні ефірних олій, що мають здатність дарувати насичений і тривалий аромат. Найкраще для цього підходять цитрусові, кокосові або лавандові олії. Психологи кажуть, що там, де ви проводите свої гігієнічні процедури, найкраще підійде запах апельсину чи лемонграсу, адже вони дарують енергію та сприяють виділенню гормонів щастя.

Експерти розповіли, як освіжити туалетну кімнату без хімії

А ось власникам котиків, чиї пухнастики роблять свої справи на горщику також у вашій ванній кімнаті, краще за все використовувати екстракт лаванди. Вона добре бореться з випаровуванням тіолу та аміаку, яке дає сечі тваринок при контакті з повітрям.

Щоб наповнити вашу ванну приємними нотками, все, що вам потрібно зробити, це нанести кілька крапель ефірної олії на втулку від туалетного паперу. Вона зроблена з картону і чудово вбирає олію і поступово виділяє аромат, розповсюджуючи його по всьому приміщенню.

Експерти розповіли, як освіжити туалетну кімнату без хімії

Варто звернути увагу на те, що олію необхідно наносити на внутрішню сторону втулки, щоб уникнути контакту з самим папером, адже потім при контакті із шкірою він може викликати алергічну реакцію.

Також на останок хочеться додати, що ефірні олії мають антисептичні властивості, що допомагають підтримувати свіжість у туалеті. І, звісно, неможливо не згадати про їх здатність створювати атмосферу релаксації та спокою.

Популярне

Подібні новини