Старенька бабуся-сусідка розповіла мені народну прикмету: чому не можна мити посуд в чужому домі? Я вражена

Після завершення застілля часто з'являється бажання допомогти господарям прибрати зі столу брудний посуд. Проте, за народними прикметами, цього в жодному разі не слід робити. Дізнайтеся чому.

Як стверджують експерти, процес миття – це очищення як на матеріальному рівні, так і на енергетичному. Під час цього процесу здатні видалятися залишки їжі та частини біополя тих людей, котрі використовували приладдя. Тому, якщо стороння людина починає мити чашки чи тарілки, то вона здатна залишити свою негативну енергетику. Це особливо стається, коли гість сердитий або ж ображений.

Також поганою прикметою вважається допомагати полоскати тарілки та вилки дівчині, яка ще не вийшла заміж, оскільки вважається, що близька подруга потім вимиє всіх женихів з дому або забере їх собі.

Наступна прикмета, чому не можна допомагати дівчині з миттям посуду, полягає в наступному: раніше вважалося, що помічниця хоче забрати господаря собі, а тому після наданої допомоги з прибирання зі столу чоловік стрімко почне поглядати на сторону, оскільки чужа енергетика таким чином потрапить у його родину.

Чому не можна мити посуд в чужому домі: корисні поради
Чому не можна мити посуд в чужому домі: корисні поради

Крім того, з давніх-давен вважається, що коли знайомий, котрий забіг на чашку кави або чаю, потім сам після себе помив посуд, то варто чекати якоїсь біди. Зокрема, у будинку постраждає добробут та можуть початися сварки. Також у такий спосіб злі чаклуни можуть наводити проблеми на гроші.

До того ж, не варто залишати на ніч брудний посуд, оскільки він стане провідником, через який з будинку почне витікати добробут.

Якщо ж бажання допомогти з посудом виявив далекий родич, то тоді чекайте на подорож. Також позитивним знаком вважається, якщо ви вирішили допомогти з миттям посуду в будинку батьків – це покращить гармонію, порозуміння та стосунки.

Таким чином, кожен вирішує для себе, продовжувати вірити у різного роду прикмети або ж далі допомагати з миттям посуду в гостях. Проте головне – робити це з чистими та радісними думками, щоб не перетворити допомогу на проблеми для господарів.

Популярне

Подібні новини