Просто посипте ґрунт: всіх сусідів підсадила на цей свій лайфхак – як вивести бур’яни на дачі легко і швидко

Один простий засіб, який можна легко назвати дивовижним, допоможе швидко очистити землю від бур'янів. Як зробити свою грядку ідеальною та що для цього потрібно?

Бур’яни на городі чи в саду не можуть тішити жодного городника. Вони тільки псують весь вигляд ділянки та заважають рослинам правильно розвиватись і рости. У новій статті від “Добрих новин” ви дізнаєтесь про те, як правильно прибирати бур’яни та чи потрібно використовувати хімію.

Насправді відповідь лежить на поверхні – аби очистити власну ділянку від небажаних рослин, ви можете використовувати продукт, який є на кухні в кожної господині у вільному доступі. Мова йде про сіль.

Як прибрати бур’яни з ділянки

Цей натуральний продукт можна використовувати одразу декількома способами. Якщо прогнозують дощ, то вам пощастило, адже роботи вдвічі менше. У похмуру погоду ви можете посипати сіллю свою ділянку та дочекатись опадів. Солона вода пройде крізь ґрунт і потрапить до кореневої системи небажаних рослин. Протягом тижня вони зав’януть.

Експерти порадили простий спосіб, як прибрати бур'яни з грядки та який засіб у цьому допоможе
Експерти порадили простий спосіб, як прибрати бур’яни з грядки та який засіб у цьому допоможе

Якщо на вулиці навряд чи буде дощ найближчим часом, то ви можете зробити його самостійно. Для цього використовуйте звичайну лійку або шланг. Спочатку розсипте сіль по ділянці, а потім щедро полийте ґрунт, аби створити ефект дощу. Результат вийде такий самий якісний, як і в першому варіанті.

Експерти порадили простий спосіб, як прибрати бур'яни з грядки та який засіб у цьому допоможе
Експерти порадили простий спосіб, як прибрати бур’яни з грядки та який засіб у цьому допоможе

Звісно, такий спосіб не підійде для ділянок, на яких ростуть ще й культурні рослини. Якщо щедро посипати ділянку сіллю, існує ризик, що ви пошкодите кореневу систему рослин, які потрібно залишити в саду після обробки. У такому разі використовуйте розчин – 1 кілограм солі на 10 літрів води. Поливайте бур’яни точково.

Популярне

Подібні новини