2 склянки на бочку води – і поливаю все навколо: врожайність томатів, огірків та перців б’є всі рекорди

Помідорам потрібно одне, огіркам інше... Чи немає універсальної підживки для городини? Виявляється є! Давайте трошки похімічимо і зробимо добриво, яке підійде абсолютно всім овочам.

Хто з нас не мріє про щедрий врожай? Проте, “гратися” з підживками, підбираючи кожну окремо під кожен вид городини можна вважати ледь не марною тратою часу, коли у світі є справжнє диво — гумат калію. Цей натуральний продукт, створений на основі гумінових кислот, має унікальні властивості, що роблять його універсальним підживленням для всіх можливих овочів. Коштує в середньому ця підгодівля в районі 26 гривень. Запаху не має і дуже легко розчиняється у воді.

Експерти розповіли про переваги використання гуматів для підживлення

“Швидка допомога” для городу

Гумат калію є потужним стимулятором росту рослин. Його застосування включає передпосівну обробку насіння та посадкового матеріалу, а також регулярне підживлення протягом вегетаційного періоду. Це добриво підходить не тільки для овочевих культур, але й для зернових, квітково-декоративних та плодово-ягідних рослин. Застосовувати речовину можна як у відкритому, так і в теплицях.

За допомогою цього добрива змогла отримати високий врожай всіх овочів
Експерти розповіли про переваги використання гуматів для підживлення

Крім своєї універсальності ця речовина прискорює ріст і розвиток рослин, підвищує їх стійкість до несприятливих погодних умов, збільшує врожайність та покращує якість продукції. Особливо важливо те, що гумат калію допомагає рослинам краще засвоювати інші поживні речовини з ґрунту, що дозволяє не морочитися з добривами з золи, компостом та перегноєм.

Речовина водорозчинна і взаємодіє з рідиною досить швидко. Якщо ви хочете обробити насіння, то варто додати 1 чайну ложку на літр води та помістити там посівний матеріал. Для приготування підживки для дорослих рослин достатньо розвести 0,2 літра гумату калію в дев’яти літрах води.

Популярне

Подібні новини